Ezek az Erősségeid, az Arab Horoszkópod Alapján!

Ha jobban meg akarod ismerni magad, ha tudni szeretnéd mik az erősségeid, javasolt elolvasnod ezt a horoszkópot. Minket egészen meglepett, hogy lehet ennyire pontos! A jellemzések tökéletesen ráillenek az adott jegyekre! Ebből a horoszkópból azt is megtudhatod, melyik jeggyel, hogyan kell viselkedned ahhoz, hogy gördülékeny legyen a kapcsolatotok.

Az arab horoszkóp szerint az ember élete egy folytonos harc, küzdelem, ezért ez a hitvilág nem állatövi jegyek alapján lát bele a lelkedbe, hanem születési dátumunkat különböző fegyver formájában tárja elénk. Ami hasonló, hogy ez a horoszkóp is ugyanazt a tizenkét típust tartja számon.

Parittya (január 21. – február 18. )
Az az ember vagy, akinek adnak a szavára. A hozzád közel állók szeretnek, a távolabbi kapcsolataid pedig mély tisztelettel viseltetnek irántad. Az emberek élvezik a társaságodat, te is kedveled magad körülvenni társasággal. Számos kiváló tulajdonságod van, mint a korrektség, a becsületesség és az önzetlenség. Döntéseid logikusak, egyenesek. Nyugodt ember vagy, akit nem lehet könnyen kihozni a béketűréséből, de ha ez mégis sikerül, hihetetlenül mély szomorúságot érzel. Megfelelő beosztott vagy, aki remek példát mutat a kollégáinak, de ha vezetővé válsz, akkor is megmaradsz segítőkésznek és “rendesnek”, akire bármikor lehet számítani. Tudod motiválni a környezeted, ami a mai, ingerszegény és gépies világban megbecsülendő.

Fejsze (február 19. – március 20. )
Fejszéd van, ami egy használati tárgy és nem is fegyver. Ennek megfelelően te egy igazán jámbor ember vagy, aki elutasít mindent, ami erőszakos vagy agresszív. Képes vagy órákig egy olyan hír hatása alatt lenni, ami arról szólt, hogy egy ártatlan kisgyereket, vagy állatot ért valami szörnyűség. Közösségi adatlapodon nem is mersz ilyen cikkekre rákapcsolni, inkább használod az elrejtés gombot. Az életedet a szeretet irányítja, önzetlenül tudsz szeretni, kiváló barát, kiváló házastárs, odaadó szülő vagy. Ritkán ajánlatos viszont kicsit jobban két lábon állni a Földön, mert a világ sajnálatos módon nem olyan gyönyörű, mint ahogyan hiszed. Bár te széppé teszed.

Tőr (március 21. – április 20. )
Valódi harcos típus vagy. Mész előre a céljaidért, megállíthatatlan vagy, de nem is tűröd, ha bárki meg akar állítani. A külvilág számára ez a tulajdonságod valószínűleg az “akaratos” jelzővel csapódik le. Vág az eszed, mint a borotva, kitűnően taktikázol. Munkádban olyan vagy, mint egy gyorsvonat. Nem létezik rengeteg barátod, de ha bizalmat szavazol valakinek, barátságod örök életre szól. Picit hirtelen haragú vagy és “ami a szíveden, a szádon”, de akik kedvelnek, ezzel a tulajdonságoddal együtt teszik. Elképesztően realista vagy, pontosan tudod megfogalmazni a céljaidat és meg is valósítod őket. Ritkán nem árt viszont megfogadni a többiek tanácsait, nem azért kapsz kritikákat, mert ők az ellenségeid, hanem mert kiváló látni a többiek nézőpontját is.

Buzogány (április 21. – május 21. )
Hihetetlenül kedvelnek téged kedves, de nagylelkű természetedért. Érzékeny ember vagy, aki hűséges és őszinte saját maga és a többiek irányában. Nem rettegsz a felelősségtől, nem rettegsz a hosszú és nagyszabású feladatoktól. Szeretsz kockázatot vállalni és harcias, valamit semmit, soha fel nem adó önbizalmad visz előre, bármilyen utat is vállaltál, hogy megteszed. Óriási erő és életerő lakozik benned, elképzeléseidről semmi áron nem mondanál le, ezért környezeted kemény, határozott embernek tart, akivel nem javasolt újat húzni, azonban a véleményére adni kell.

Csillag (május 22. – június 21. )
Ambiciózus vagy, szenvedélyes, gyűlölöd a középszerűséget. Az életedben te vagy a középpont és kedveled, ha ezt a többiek is így látják. Számos ember mondja a barátodnak magát, neked azonban életed egyik kihívása rájönni, melyik ember van melletted azért, mert tényleg önzetlenül kedvel téged és ki az, aki lehúz. Kissé kettős személyiség vagy, képes vagy a pillanat törtrésze alatt a harsány jókedvedet melankólikus búbánatba fordítani – és vissza. Kedveled az életet, kedveled a nyüzsgést, a társaságot és képtelen vagy nyugton megülni a fenekeden. Neked van igazad: élj a mának!

Hosszú kés (június 22. – július 22. )
Erős, toleráns, őszinte és jószívű vagy. Képes a hátadon cipelni a családi ügyeket, de a munkahelyeden vagy a tanulmányaidban is te vagy az, akire bárki, bármikor számíthat. Fáradhatatlan ember vagy, akit ízig-vérig az önzetlensége vezérel. Számodra a család a legfontosabb, tiszteled a gyökereidet, gondoskodsz szüleidről, a tágabb családodat is kedveled összehozni, kutatod a családfádat. Munkádat alázattal végzed, rengeteget tanulsz, képzed magad, éppen ezért kimagasló eredményeket is elérhetsz.

Kard (július 23. – augusztus 23. )
Olyan vagy, mint egy arisztokrata: egyenes gerincű, magabiztos, aki szereti a szépet, a nemest, a csillogót. El is éred mindazt, amit a fejedbe veszel, hisz imádod körbevenni magadat gyönyörű és akár kihívó dolgokkal. Az otthonod olyan, amelyet szívesen mutatsz másoknak, minden bútornak vagy csecsebecsének helye és története van, öltözéked elegáns, nőknél szinte királynői. Kedveled, ha elismernek, szeretsz a figyelem középpontjában állni.

Kés (augusztus 24. – szeptember 23. )
Az élet arról szól, hogy reggel felkelsz, megváltod a világot, aztán este meg lefekszel és újra erőt gyűjtesz. Ennyire tök egyszerű. Tapasztalt, nagy tudású, roppant szívós ember vagy, aki simán zsebre vág másokat. Nem szeretsz vitás helyzetekbe bonyolódni, de ha mégis, te jössz ki belőle győztesen. Ha valami fontos neked, harcolsz érte, ha azonban már elmúlt az érdeklődésed, a dolgot bezárod lelked egy fiókjába és onnantól egy picikét sem érdekel téged a dolog. Picit a külvilág számára élsz, neked hihetetlenül fontos, hogy a többiek elismerjenek.

Lánc (szeptember 24. – október 23. )
Kiváló emberismereted van, nem igazán tudnak meglepni a többiek. Kerülöd a felesleges vitákat, nehéz helyzeteket. Kedveled a nyugalmat, szemlélni a külvilágot és abból nyerni magadnak, hogy ennyire éberen figyeled az életed szereplőinek és történéseinek minden apróságát. Barátaid szeretnek hozzád fordulni, mert kiváló hallgatóság vagy és az a jótanács, amit te adsz másoknak, egyfolytában az egy új nézőpontot az illető szemléletében. Saját igazadat egyfolytában korrektül a többiek tudatára adod, ezért tisztelnek sokan.

Arab tőr (október 24. – november 22. )
Ki sem lehet téged bogozni, olyan rejtélyes ember vagy. Pedig hihetetlenül sokan akarnak jóban lenni veled, úgyhogy tedd meg, hogy néha-néha levetkőzöd a sündisznó jelmezt. Neked fontos az, hogy ritkán elvonulj a világ elől, szeretsz egyedül lenni, mert pontosan tudod, mi a különbség egyedüllét és magány között. A magányt már gyűlölöd. Nem létezik rengeteg barátod, de az a két-három ember, aki az életed elmúlt időszakaiban melletted állt, életed végéig meghatározó helyet foglal ezután el az életedben és a szívedben.

Íj (november 23. – december 21. )
Éles eszű, intelligens, kitartó és rafinált ember vagy, aki nagy kanállal éli és élvezi az életét. Nem tántorodsz el a hosszú távú céloktól, munkádat figyelmesen végzed, életedet lépésről lépésre, megfontoltad építed. A jövőbe tekintesz és ott gyönyörű dolgokat látsz, amiket igen, saját magadnak köszönhetsz. Utadat ritkán nehézségek tarkítják, amik azonban még inkább megedzenek. Büszkén viseled a vesztes csatákat is, tanulsz belőlük. Társasági ember vagy, szinte mindenki szeret téged és keresi a társaságodat. Humoros, kiváló beszélőkéjű ember vagy.

Lándzsa (december 22. – január 20. )
A lándzsa horoszkópú ember egyfolytában őszinte, olyan egyenes a gerince, mintha kőből faragták volna. Tekintélyt nyújtó, korrekt, ritkán kemény embernek tartanak. Kerülöd a felesleges vitákat, érveiddel úgyis zsebre vágsz mindenkit. Neked fontos, hogy átbeszéld a sérelmeket. Kitartó vagy, szeretsz tanulni, az élet megannyi szépségét és tudását szivacsként vonzod be magadba. Hihetetlenül kiváló szülő vagy, aki bár szigorú, de gyermekeid számára te jelented azt az erőt, akihez bármikor lehet fordulni. Munkádban megbízható vagy, bár ha valami nem érdekel, tudsz lusta is lenni.

cafeblog.hu
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn