Ezek csillagjegyek különleges védelem alatt állnak, mindig segítséget kapnak a legnagyobb bajban

Az alábbi csillagjegyek egyfolytában különleges támogatást kapnak! Egész életükben védelmező erő áll mögöttük.
 
Oroszlán
Az ismerőseid, és barátaid egy hihetetlenül szerencsés embernek tartanak. Mivel nagyon sikeres vagy, állandó elismerésekben részesülsz, és ezáltal még több energiád lesz az újabb kihívásokhoz. A vágyad, hogy népszerű legyél, felnézzenek rád, és maradandót tudj alkotni, egyszerűen teljesülhet, hiszen egy különleges erő állandóan segítségedre van.
 
Halak
Az utolsókból lesznek az elsők-tartja mondás. És ezt pontosan tudod te is, hiszen nagyon sok esetben tapasztaltad már a saját bőrödön. Egy kissé lehet, hogy másképp működsz, mint a többi csillagjegy, mégis nem hagyod magad, végül te is beállsz az élvonalba. Gyakran ütközöl akadályokba, de elég ambíciós vagy ahhoz, hogy teljesítsd az álmaidat. Hihetetlenül sok külső támogatást kapsz életedben, egyáltalán nem panaszkodhatsz, hiszen a végén mindig minden jól sül el.
 
Nyilas
Hajlamos vagy a miszticizmusra, a realitás hátterében a dolgok rejtett jelentését keresed egyfolytában. Tisztában vagy vele, hogy az őrzőangyalod egyfolytában melletted áll, hálával fogadod a segítségét. Mindig megtalálod a lehető legjobb megoldást, tökéletes lehetőségek várnak rád bármibe kezdesz is.
 
tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn