Ezekkel a Csillagjegyekkel Biztonságban Érezheted Magad, Igazi Őrangyalok!

Ezeknek a csillagjegyeknek speciális küldetése van, ugyanis a többiek segítésével, támogatásával a karma a saját javukra fordul ezután és nem lesz számukra lehetetlen küldetés.

Ha te magad is ilyen jegyben születtél, akkor hidd el, hogy roppant szerencsésnek mondhatod magad, hiszen neked jóval kevesebb erőfeszítést kell tenned azért, hogy teljesüljenek az álmaid, vágyaid.

Bika:
A hónap szülötte igazán türelmes, kitartó és nyugodt személyiség, aki olyan akár egy angyal. Könnyedén megbízhatsz benne, határtalan kiegyensúlyozottság árad belőle, ami egyszerűen azt sugallja neked, hogy nála biztonságban vannak a titkaid. Képes szembenézni a nehézségekkel, mindenre igyekszik megoldást találni, határozottságának köszönhetően pedig nincsenek előtte akadályok. Akit megszeret, azt egy életen át oltalmazni fog.

Nyilas:
A Nyilas maga a boldogság, az optimizmus és a pozitivitás. Lelki lénye igen erős, így jobban működik az intuíciós képessége is, mint a maradék jegynek. Kellemes társaság, aki meghallgat és segít, hogy előre tudj lépni az életedben. Alaposan hallgasd meg tanácsait, ugyanis rejtett jelentései is lehetnek szavainak. Mindenben a szépet látja, de nem naiv, így egyszerűen kiszúrja a báránybőrbe bújt farkasokat is.

Szűz:
A Szűznek olyan bölcsesség van a birtokában, amit igenis nehéz überelni. Szakértelme, tudása mellett már csupán a szeretete nagyobb.

titokterminal. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn