Ezekkel a Tárgyakkal Vonzod Mágnesként a Balszerencsét!

Elképzelhető, hogy babonásak vagyunk, de hiszünk abban, hogy egyes tárgyak bizony rossz energiát árasztanak és szerencsétlenséget hoznak. És mi mindent megteszünk azért, hogy az otthonunk minél pozitívabb tér legyen. Persze elképzelhető, hogy nincs hatással az életünkre, de nem akarjuk megkockáztatni.

Szúrós növények
Igen, rátok gondolunk elsősorban kaktuszok… Minden szúrós növény (a rózsa kivételével) rossz energiát áraszt, és bevonzza a szerencsétlenséget a feng shui szerint.

Nyikorgó hintaszék
Az írek szerint a hintaszék szinte vonzza a sötét erőket, hogy beleüljenek. Ennél már csupán két rosszabb dolog van: ha a szék mozgás közben nyikorog is, vagy ha anélkül is megmozdul, hogy hozzáértél volna.

Zöld falak
Hiába a lombzöld mostanában a trendszín, a zöldre festett falak állítólag szerencsétlenséget hoznak a házra. Ez a gondolat teljesen az 1700-as évekre vezethető vissza: egy svéd vegyész arzént használt zöld tapéták és kárpitok elkészítésére, amivel sok embert akaratlanul is megmérgezett.

Óra, ami nem jár
A feng shui is azt mondja, hogy semmilyen törött vagy nem működő tárgyat ne tartsunk a lakásban. Annál viszont nincs rosszabb, mint amikor az óra, amiről azt hitted, hogy már megállt, hirtelen megszólal vagy beindul.

Régi naptár
A régi naptárak, de még azok is, amik egy korábbi hónapon állnak, szerencsétlenséget hoznak. Mivel állandóan a múltra emlékeztetnek minket, ahelyett, hogy betöltenék eredeti funkciójukat (hogy a jövőbeli eseményekről értesítsenek), ezért kifejezetten rossz energiát árasztanak.

szpt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn