Ezeknek a csillagjegyeknek van a legnagyobb szüksége szabad térre egy kapcsolatban

Ezek a csillagjegyek csak szabadon képesek boldogan élni egy párkapcsolatban.
 
1 – KOS
Hihetetlenül őszinte jegy, aki hisz önmagában és biztos saját döntéseiben. Miközben támogatja párját és szeretettel fordul felé egy kapcsolatban, tökéletesen jól érzi magát egyedül is. Ha egyszer eldönti, hogy valahol nem képes tovább maradni, fogja magát és odébb áll. Ha elkötelezi magát, hű tud maradni a párjához, de ha másra vágyik, nem fog hezitálni. Ha érzi, hogy szabad terében korlátozva van, köddé válik.
 
2 – IKREK
A Merkúr uralkodása alatt áll és nagyon társasági lány. Az életet nagy kanállal eszi és imád független lenni, ami mondhatni a lételeme. Mindaddig képes veled együttműködni és közös terveket szövögetni, amíg nem ugrik fel valamilyen apróság, amiben nem egyeztek, mert utána egyből le is válhat rólad. Ha nincs maximálisan beléd bolondulva, akkor meg is fogja tartani veled az egy lépés távolságot. Ha rendszeresen fenntartod az érdeklődését, akkor melletted marad.
 
3 – SZŰZ
Ha párkapcsolatokról van szó, akkor a stabilitást imádja, mint minden Föld jegy. Az is igaz viszont, hogy rendszeresen a legjobbat keresi önmaga számára. Nagyon önálló jegy, aki tökéletességre való törekvését legjobban egyedül tudja gyakorolni. Ha egy Szűzzel vagy kapcsolatban, fontos, hogy egyfolytában bátorítsd és teret adj neki, bármit is csináljon.
 
4 – NYILAS
A zodiákus, akinek az életét a szabadság a legnagyobb mértékben irányítja. Ez nem azt jelenti, hogy nem képes szerelembe esni vagy elkötelezni magát valaki felé. Sőt mi több, felettébb egyszerűen el lehet csavarni a fejét, ám ő képes arra, hogy napokig ellegyen anélkül, hogy a másikkal komolyabban kontaktálna, hiszen megvannak azok a kedvtelései, amelyeket egyedül is tökéletesen tud élvezni. Ha egy Nyilas a párod, sose feledd, hogy megvannak a maga személyes kalandjai, amelyekben vagy társa vagy, vagy nem hátráltathatod.
 
5 – VÍZÖNTŐ
Kifejezetten sok szabad térre van szüksége ahhoz, hogy fel tudjon töltődni. Nem a legromantikusabb jegy, nagyon is lázadó természet, akinek a személyes szabadsága nagy kincs. Megvan a maga egyedi módja arra, hogy kimutassa szerelmét, mégpedig akkor, amikor ő akarja. Ezt nem lehet kierőszakolni tőle. Nagyszerű pár és barát, aki hihetetlenül lojális azokhoz, akiket igazán szeret. Ha jóban szeretnél maradni vele, tiszteld a szabadságvágyát.
 
tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn