Ezekre a biztató szavakra van most a legnagyobb szükséged, a horoszkópod alapján

A gyenge pillanatainkban és a legnehezebb időszakokban mindig jól jön egy biztató szó, amire támaszkodva tovább haladhatunk az utunkon.
Itt minden csillagjegy talál a maga számára egy kis fogódzkodót.

Kos
Túl fogsz jutni rajta. A stressz és a fájdalom nem tarthat örökké. A helyzeted csupán időszakos és néhány hónap múlva már csupán emlék lesz az egész.

Bika
Jelen pillanatban valószínűleg szörnyű ez az egész, de hamarosan meg fogod lepni magad. Nagy dolgokat fogsz elérni, mivel képes leszel tovább haladni azon az úton, amit kitűztél magadnak.

Ikrek
Ne akarj visszavágni senkinek azzal, hogy megmutatod, az adott személy nélkül mi mindenre vagy képes. Vegyél revansot úgy, hogy megtanulod magadat szeretni és kihozni az adott lehetőségeidből a legtöbbet.

Rák
Megérdemled a boldogságot. Ne engedd senkinek, hogy ennek az ellenkezőjéről meggyőzzön. Jószívű, tiszta ember vagy, olyan, akit ritka manapság találni. Bárki szerencsésnek mondhatja magát, aki összekötheti veled az életét.

Oroszlán
Végül minden erőfeszítésed kifizetődik. Nem a semmiért küzdesz. A kemény munkád gyümölcsét nemsokára learathatod, de még várnod kell egy kicsit. Pont ettől lesz olyan értékes.

Szűz
Ne engedd, hogy egy csalódás kiölje belőled a szerelem iránti hitet. Egyszeri hibázás miatt nem szabad feladnod az álmaidat. Egy negatív nap nem lehet ok arra, hogy az egész életedet bukásként éld meg.

Mérleg
Megérdemled, hogy szeressenek. Megérdemled, hogy válaszoljanak neked. Megérdemled a párkapcsolatot. Aki az ellenkezőjét érezteti veled, arra nem szabad tovább egy percet sem áldoznod.

Skorpió
Nem ugyanaz az ember vagy, aki egykor voltál. Megváltoztál. Fejlődtél. Ne aggódj továbbra is azon, amit a múltban rosszul csináltál. Előre tekints és a jövőd építésével foglalkozz majd.

Nyilas
Ne legyél olyan kemény önmagaddal. Ne becsüld alá magad többé. Ne kezeld magad úgy, mint egy koloncot, hiszen senki nem tekint rád akként. Ahogyan magadat látod az egy torz kép.

Bak
Büszkének kellene lenned magadra amiatt, amit eddig elértél és nem azon rágódni, hogy mi az, ami még hiányzik az életedből. Ne várj el ennyire sokat magadtól. Mindent fantasztikusan csinálsz.

Vízöntő
Erősebb vagy, mint gondolnád. Jóval több és nagyobb dologra vagy képes, mint ahogy te azt gondolod. Többet is elbírsz, mint amit valaha elképzeltél. Ha beleveted magad az életbe, megtudod.

Halak
Nem fogod egyfolytában ennyire elveszettnek érezni magad. Nem fogsz örökké ilyen magányos lenni. Rá fogsz jönni, hogy mit szeretnél elérni ebben az életben és arra is, hogyan viszonyulj másokhoz és önmagadhoz, hogy tökéletesen érezd magad.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn