Ezekre a csillagjegekre szaladnak fel legkönnyebben a kilók! Te köztük vagy?

A testsúlyunkra is hatással van az asztrológia. A következő 5 csillagjegy sajnos nem tartozik a szerencsések közé…
 
Bika
A Bikák általában hajlamosak az elhízásra. Számukra az a fontos, hogy minél bőségesebb legyen a táplálkozás, soha nem törődnek azzal, hogy a kalóriákra is odafigyeljenek. A Bika hölgyek jobb ha odafigyelnek az étkezésükre, hiszen egy bőséges ebéd is meglátszik már a körvonalaikon.
 
Ikrek
Aránylag könnyen híznak az Ikrek csillagjegyhez tartozó egyének, de a jó hír az, hogy rövid időn belül meg is tudnak szabadulni a plusz kilóktól. Ehhez viszont az kell, hogy egészségesebben táplálkozzanak. Minimum napi 3 étkezésre van szükségük, és bőséges folyadékbevitelre. A baj az, hogy fütyülnek ezekre a szabályokra, és legtöbbször csupán futtában bekapnak valami ételt.
 
Halak
A Halak igen nagy élvezettel terítik meg az asztalt, hódolnak a kulináris élvezeteknek. Az étkezési szokásaik felettébb összefüggnek az aktuális hangulatukkal. Ha rossz kedvük van, egyszerűen lenyomnak egy nagy tábla csokit, és nem sokkal utána még egyet. Na ez, meg is látszik rajtuk. Érdemes lenne az érzelmeik kordában tartására egy kicsivel több figyelmet fordítaniuk.
 
Vízöntő
Kedvelik végigkóstolgatni az ételkülönlegességeket, és mivel imádnak utazni, a kulináris élvezeteket bőségesen ki is használják. 1-1 utazás után bőségesen felszaladnak a plusz kilók, és ekkor kapnak észbe, hiszen hihetetlenül kényesek a külalakjukra.
 
Bak
Imádnak enni, számukra a gyors ételek, a késő esti vacsorák, elengedhetetlenek. Ha egyszer éhesek, és nem kapnak rögtön ételt, az egész világot magukra tudják haragítani. Hihetetlenül sok kalóriát fogyasztanak, és egyáltalán nem fektetnek hangsúlyt a testmozgásra.
 
blikkruzs
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn