Ezt üzeni neked Osho, a csillagjegyed alapján

Osho egy bölcs spirituális tanító volt, az alábbiakban megtudhatod, hogy szerinte milyen útmutatás illik a legjobban a különféle csillagjegyekhez. Éld az életed ezek szerint!

Kos
Rendben van, hogy alkalmanként önvizsgálatot tartasz, de vigyázz, ne zárkózz be túlzottan. A külvilág úgy látja, hogy nehéz téged igazán kiismerni, “hagyd, hogy jobban megismerjenek, mutasd meg, hogy valójában milyen is vagy te”. Engedd szabadon az érzelmeid, és akkor egyszerűen leküzdheted az akadályokat.

Bika
“Meg kell tanulnod veszíteni, ahhoz, hogy nyerni tudj”. Ez nem megy túl könnyen senkinek, de, ha megpróbálod elengedni a dolgokat, akkor megnyugszik a lelked, és sokkalta egyszerübben eléred a céljaid.

Ikrek
Igen álmodozó természet vagy, meg kell tanulnod a kezedben tartanod az életed fonalát. “Az élet állandóan ismétli önmagát. Rá fogsz jönni, hogy egyik nap jó, a másik pedig rossz. Ez olyan, mint egy kerék, állandó körforgás van. Vedd észre, hogy mindennek megvan a maga rendje”.

Rák
Ugyanazt a leckét fogod kapni mindaddig, amíg meg nem tanulod. “Ha szeretsz egy embert, minden félelmed elmúlik, és, amikor félsz, minden szeretet elmúlik”. Ha egyszer rájössz, hogy mit hibáztál, többé nem gördíthet semmi akadályt eléd.

Oroszlán
“A belső csendben, amikor nincsenek szavak, amikor nincsenek hangok, amikor senki sincs melletted, lépj kapcsolatba a legbelső valóságoddal”. Te egy igen maximalista, és állandóan cselekvő személy vagy, de alkalmanként fel kell állítanod magadnak korlátokat annak érdekében, hogy rátalálj a belső békédre.

Szűz
Élvezd az életet, tedd túl magad a születés és a halál ciklikusságán, élj a jelent pillanatnak. “Könnyen közel tudsz kerülni a tökéletességhez, de soha nem leszel egészen tökéletes. A tökéletesség nem a létező valóság, csak a fejlődés folyamata”.

Mérleg
Ha nehezen tudsz döntést hozni, válaszd a kisebb rosszat. Érezni fogod, hogy béke, boldogság, áldás vesz körül, és kiteljesedik a kiegyensúlyozottság benned. Értékeld ezeket a pillanatokat minden nap, bármilyen helyzetben is legyél.

Skorpió
“Szeresd magad, és a többiek is szeretni fognak”. Mivel hihetetlenül perfekcionista vagy gyakran annyira el vagy foglalva a munkáddal, észre sem veszed, hogy ha egy kissé jobban szeretnéd magad, és a körülötted levőket, mennyivel egyszerűbben mennének a dolgok.

Nyilas
“Az igazi spiritualitás a legnagyobb lázadás, viszont ez igen kockázatos, és veszélyes”. Bármilyen nagy is az egód, és a határozottságod, felettébb könnyen meg tudsz sérülni lelkileg. Légy egy kissé alázatosabb.

Bak
“Az igazságot ne kívülről várd, az igazság benned van, csupán adj esélyt neki a megnyilvánulásra, és próbáld megérteni”. Miért nem próbálod egy kicsit jobban megismerni magad? Amíg ezt nem teszed meg, az életed egy nagy káosz lesz csupán.

Vízöntő
“Hogyan találhatod meg a boldogságot? Lépj ki a küzdelemből. A küzdelmek akadályokat állítanak fel eléd”. Ez természetesen olyan “mindenáron, elvakult” küzdelmekre vonatkozik, melyek nem hagyják, hogy meglásd az élet szépségét.

Halak
“Ha nem tudsz egyedül meglenni, akkor a kapcsolataid nem valódiak. És csupán eszközök ahhoz, hogy elkerüld a magányosságot”. Soha ne mond senkinek, hogy szereted, ha ez csak azért van, mert felhasználod őt valamilyen szempontból.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn