Fél Perces Személyiségteszt: Te Mit Láttál Meg a Képen Először?

Te mit láttál legelőször? Az öregembert? Vagy a lányt?

Ha az öregembert láttad meg, Te nagyon érzékeny ember vagy. Ki is tudod mutatni, ez számodra nem okoz gondot, mint ahogy az emberi kapcsolatok ápolása sem: őszinte és lojális barát vagy, szeretnek téged az emberek. Jellemző rád a vezetői hajlam, szeretsz a középpontban állni. Maximalizmus és kalandvágy jellemez. Nem óvatoskodsz, ha valamit elterveztél, lépésről lépésre haladva, de mindenáron megvalósítod.
Önbizalmadnak köszönhetően rengeteg ajtó nyílik meg előtted, a lehetőségeid száma végtelen.

Ha a fiatal lányt láttad meg, Te sok tapasztalattal rendelkezel az életről, s igenis tudod, hogy az nem kimondottan tündérmese. Aztán jön 1-1 pozitív hullám, pozitív energiaáramlat, s ez segít újra és újra átlendülni a nehézségeken. Így lépsz egyfolytában tovább.
Szereted látni a többiek mosolyát, tudod élvezni a kis dolgokat is, örömödet tudod lelni apróságokban, s ezt az boldogságot meg is tudod másokkal osztani. Impulzív vagy: kedveled a zenét, táncot, mozgást, sportot, utazást. Egyfolytában találsz az életben valami újdonságot – a szíved egy kalandoré. Hát kalandozz bátran, élj színes életet!

kissemese
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn