Felejtsd El a Kozmetikai Krémeket, Ez az Olcsó Fűszer Sokkal Hatékonyabb!

A stresszes, túlhajszolt, és káros anyagokkal teli életünk hozzájárul ahhoz, hogy a ráncok már a 20-30-as évek elején mély nyomot hagynak az ember arcán. Nem kell rengeteg pénzt költeni a drága kozmetikumokra, inkább próbáljuk ki ezt a főzetet. Ha bevált, ajánljuk ismerőseinknek is!

Összetevők:
-1 maroknyi ánizs
-1 csésze víz
-1 kisebb edény

Elkészítés:
Tegyük oda a vizet főni, ezután, amikor felforrt, tegyük bele az ánizst. Vegyük le a tűzről, fedjük le, és hagyjuk állni 5 percig. Majd szűrjük le, és a keletkezett folyadékot töltsük egy kis üvegbe.

Használat:
Naponta minimum egyszer, ébredés után mossuk le az arcunk ezzel a főzettel, főleg azokon a területeken, ahol már a ráncok kialakultak. Nyugodtan este is alkalmazhatjuk az ánizsos lemosót, hiszen így jóval eredményesebb lesz a kezelés. Az ánizs puhává, simává varázsolja a bőrt, és hatására a ráncok is el fognak tűnni.

 A kezelést kiegészíthetjük ánizs illóolajjal is, hiszen így sokkal hatásosabb lehet. Könnyen beszerezhető a gyógynövényboltokban, számos kozmetikum alapanyagaként használják. Ha sikerült hozzájutnunk, cseppentsünk a főzetbe 1-2 csepp ánizsillóolajat, és így használjuk.

Hasznosnak találtad ezt a cikkünket? Mentsd el pinteresten későbbre.

otletdivak. hu
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn