Fogak Újranövesztése: Hogyan Lehetséges?

A fogakkal egyfolytában rengeteg probléma van, ha kihúznak egyet, a pótlása sokszor gondot jelent, mert a legjobb fogpótlás sem veszi fel a versenyt a saját fogakkal. A fogászat sokat fejlődött, már az implantátumok is óriási eredménynek számítottak, főleg azok számára, akiknél több fogat kellett pótolni.

Az implantátum ideje lassan lejár, a legújabb fogászati technikák jóval hatékonyabbak lesznek! Dr. Jeremy Mao igazi fogászati csodát talált fel! A fogak képesek maguktól visszanőni, az őssejtek alkalmazásával. Az őssejteket a pácienstől nyerik, ezután beülteik és a hatására újra kinőnek a fogak. Az ínybe ültetik be az őssejteket és ezekezeknek hatására 63 nap alatt kifejlődnek a teljesen új fogak.

Dr. Mao tanulmányai szerint az implantátumok sokszor veszélyesek és néha eredménytelenek, mert a ha a páciens szervezete nem képes befogadni, akkor felesleges volt az eljárás. A fogászati gondok viszont könnyedén megoldhatóak az őssejtbeültetéssel, így nincs szükség implantátumokra és olykor veszélyes beavatkozásokra. Az őssejteket a páciensből nyerik ki, így azt könnyedén befogadja az íny.

A modern technológia lévén bárki visszakaphatja a saját fogait, fájdalmas kezelések nélkül. Dr. Mao reményei szerint a közeljövőben mindenki számára elérhető lesz ez a technológia!

ketkes
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn