Gyors Látás Javító és Fiatalító Házi Recept

Ez lehet a legerősebb, és leghatékonyabb otthon készült recept, mely egyszerre javíthatja látást és megfiatalítja szem környékét.

Maga recept hihetetlenül egyszerű és könnyű an elkészíteni, az összetevőket akár otthon is megtalálod. Ennek a szernek a segítségével megszüntetheted a rövidlátást is. A legjobb dolog ebben a házi keverékben, hogy hatásos, nagyon olcsó, biztonságos és maximálisan természetes. A bőröd a szemed körül selymes és fiatalos lesz. Kedvező hatással van a hajra és megállítja hullását.

Megjegyzés: ez a házi recept felettébb egyszerű és könnyen elkészíthető. Csupán arra van szükség, hogy kövesd az egyszerű utasításokat. Javítja látást és 15 évvel fiatalabbnak fogsz tűnni.

Összetevők:
– 3 gerezd fokhagyma
– 10 evőkanál szerves méz
– 200 gr lenolaj
– 4 citrom

Elkészítés:
Pucold meg a fokhagymát és hámozd meg a citromot, ezután tedd őket egy üvegedénybe. Add hozzá a mézet és a lenolajat, majd alaposan keverd össze. Az elkészült keveréket tárold a hűtőszekrényben.

Mint mondtuk, ez a keverék jó hatással van a látásra, azonban nem helyileg kell alkalmaznod. Fogyaszd ezt a keveréket minden táplálkozás előtt, naponta 3-szor. A mennyiség mindig 1 evőkanálnyi legyen. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire hatásos szer.

Érdemes elmentened ezt a receptet későbbre, ha újra romlani kezdene a látásod.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn