Ha minden reggel tormát eszel éhgyomorra, érdekes dolog történik a testeddel

A torma rengeteget segíthet szervezetünknek a gyors lefolyású méregtelenítésben, és bizonyos testi problémák javulását is jelentősen felgyorsíthatja.

A népi hagyományok módszereit általában nem fogadják el, sokan megmosolyogtatónak tartják, pedig a természetes növények hatásai évszázadok óta beválnak. Manapság is rengeteg ember alapoz a hagyományos módszerekre, ha az egészségéről van szó, melyeknek egyik állandó alapanyaga a torma, ami kiváló a szervezet méregtelenítésére.

Jó viszont tudni, hogy a növények használata által kívánt hatásra többet kell várni, és türelemmel kell fordulni a módszer felé.
Az egészségtelen étkezés miatt szervezetünk számos toxikus anyaggal telítődik, így időről-időre nem árt tisztítókúrát tartani.

Méregtelenítő recept:
Ehhez szükségünk van egy közel 10 centiméteres tormára, amit miután jól megmostunk, egy finom reszelővel megreszelünk. Adjunk hozzá három szelet almát, egy kanál mézet és egy deciliter házi bort, ezután keverjük jól össze az alapanyagokat.

Az így kapott massza közepes sűrűségű lesz, amit lehetőleg reggel, éhgyomorra fogyasszunk. A mennyiség két napra elegendő, így ha folytatni szeretnénk, készítsünk újabb adagot, ám 7 nap után tartsunk szünetet, ezután újrakezdhetjük a kúrát, ha szükségét érezzük.

erdekescikkek
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn