Hajstílusok Horoszkóp Alapján

Mérleg
Elegáns és kifinomult a megjelenésük. Szeretik az aktuális divatnak megfelelően változtatni a hajukat, és általában minden jól áll nekik.

Skorpió
Különleges és érzéki karakterrel rendelkeznek. Szinte minden frizura megy hozzájuk. Sőt, a színekkel is játszhatnak, hiszen a vöröstől a feketéig minden jól áll nekik.

Nyilas
Soha nem találja a számára legmegfelelőbb fazont. Mégis az a legjobb, ha a menedékes vágású, félhosszú, vagy rövid típusnál marad. A hajformázó, vagy hajhab egyfolytában jó, ha kéznél van, hiszen bármikor szükség lehet egy kevés igazításra.

Bak
Az egyszerű, de megfelelő stílust kedvelik. Legyen szó akár rövid, akár hosszú frizuráról, a lényeg, hogy minden hajszál a helyén legyen. Imádják a különleges színeket.

Vízöntő
Imádják a változatosságot és a szabadságot, éppen ezért a frizurájukat is elég sűrűn változtatják. Pillanatok alatt eldöntik, hogy kipróbálnak egy új ötletet. Leginkább az aszimmetrikus, bob frizurák állnak nekik jól.

Halak
Érzékeny, és félénk személyiségek, inkább a hosszú hajat, vagy a ősi kontyokat részesítik előnyben.

Kos
Azok az asszonyok, akik Kos csillagjegyben születtek nagyon egészséges hajkoronával rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen frizurával kísérletezhetnek, de mindenképp a hosszú haj áll nekik a legjobban.

Bika
Mivel nem rengeteg időt fektetnek a hajuk ápolására, éppen ezért jobb, ha egy rövid fazont választanak. Egy bob-vagy egy menedékes vágott frizura állhat a legjobban, és ráadásul praktikus is.

Ikrek
Szeretik sűrűn változtatni a frizurájukat. Kísérletező típusok. Egy menedékesen, lazán vágott haj mindenképp jó lehet számukra. Megpróbálhatják a hosszabb változatát is, hiszen ez is összhangban van a szerteágazó személyiségükkel.

Rák
Igazán nőies alkatok, a laza, lágy, romantikus fürtök passzolnak a legjobban személyiségükhöz. Elegánsak, és kecsesek anélkül is, hogy túl rengeteg időt töltenének a fodrásznál.

Oroszlán
Általában nagyon sűrű hajkoronával rendelkeznek, és rengeteget kell kínlódjanak vele, míg úgy áll, ahogy szeretnék. Jobb, ha nem váltogatják túl sűrűn a frizurájukat, inkább egy fazont tanuljanak meg kezelni. A hosszú haj lehet a legjobb választás.

Szűz
Mivel nagyon maximalista, azt jelenti, hogy a lehető legtökéletesebb frizurát akarja. Meggyűlhet a fodrásza baja vele. A legjobb, ha hosszú hajat visel, és ezt különféle kiegészítőkkel, csattokkal, pántokkal díszíti.

motivalunk
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn