Hány évig élnek az egyes csillagjegyek? Keresd meg a tied és megtudhatod

A horoszkópod alapján azt is megtudhatod, hogy milyen hosszú életre számíthatsz. Ha kíváncsi vagy rá, olvasd el az alábbi elemzést. A csillagok állásából, és a születési dátumodból minden kiolvasható!

Kos
Sok esetben a többiek véleménye alapján hozol döntéseket. Kockázatosan élsz, ezért sokszor kerülsz veszélyes helyzetbe. Minden valószínűséggel akár 85 éves korodig is élhetsz, valószínű infarktus következtében veszíted el az életed. Mivel kedveled a kalandokat, lehet, hogy autóbaleset is fenyeget.

Bika
Gyakorlatias, és kitartó személyiség vagy, keményen dolgozol azért, hogy elérd a céljaidat. Túl sok energiád megy arra, hogy mindenen stresszelsz, görcsölsz. Természetes módon 90 éves korodban érhet téged a vég. Ritka az a Bika, aki fiatalabb korában hal meg, ez is csupán akkor fordul elő, ha egy nem várt probléma következtében műtétre kerül sor.

Ikrek
Igen lelkes, pozitív, és alapjában véve elégedett ember vagy. Hajlamos vagy a visszatérő lábadozásra, ezért valószínű 45 éves korod körül egy súlyosabb probléma ér utol. Ideális esetben, ha vigyázol az egészségedre, akár 85 éves korodig is élhetsz.

Rák
Segítőkész személyiség vagy, könnyen kezelhető, barátságos ember vagy. Mivel leginkább a a többiek életével vagy elfoglalva, nem vigyázol eléggé magadra. A Rákok leginkább 95 éves korukig élnek. Kivételes esetben viszont hamarabb is meghalhatnak, ha valamilyen gyomorprobléma gyötri őket.

Oroszlán
Vezető típusú személyiség vagy, de sokan beképzeltnek tartanak. Makacs, és hiú vagy, nem bírod, ha kritizálnak. Arrogáns, és lázadó természeted miatt lehet, hogy nem fogod megérni a 90 évet. Jó lenne kissé lenyugodnod.

Szűz
Nem kedveled a káoszt, egyfolytában rendszerben, és logikusan gondolkozol. Az éréseidet soha nem mutatod ki, nehéz közel férkőzni hozzád. Ha elegendő hangsúlyt fektetsz testi, és lelki egészségedre, akár akár 80 éves korodig is élhetsz.

Mérleg
Művészi hajlammal megáldott személyiség vagy, kedveled a bohém, kicsapongó életet. Hajlamos vagy a káros szenvedélyekre, pont ezért veszélyben lehet az érrendszered egészsége. Ha jobban odafigyelsz magadra, akkor akár 100 évig is elélhetsz.

Skorpió
Türelmetlen, és kiszámíthatatlan személy vagy, sokszor megbízhatatlannak tartanak az ismerőseid. Sokszor állsz konfliktusban a környezeteddel, rengeteget mérgelődsz, és ez hosszútávon nem tesz jót az egészségednek. Gyakorolnod kellene a megbocsátást. Kb. 75 éves korodig fogsz élni ha ez sikerül.

Nyilas
Optimista, és pozitív személyiség vagy, de gyakran éppen ezért nagyon könnyen megtalálnak a panaszkodó emberek. Gyakran már nem tudod feldolgozni a rossz helyzeteket, és így akár az alkohol rabjává is válhatsz. Ennek ellenére akár a 90 évet is megélheted.

Bak
Konzervatív vagy, rettegsz a kockázatoktól. Inkább lustálkodni szeretsz, mintsem különösebb erőfeszítést tegyél a karriered érdekében. Nyugodt életformádból kifolyólag simán élhetsz 80 éves korodig is.

Vízöntő
Érzed, hogy szükséged van a fejlődésre, de gyakran nincs kedved tenni semmit ennek érdekében, inkább lustálkodsz. A legnagyobb hibád, hogy nem tanulsz a hibáidból. Természetes módon érhet a vég, leghamarabb 90 éves korodban.

Halak
Gazdag a képzelőerőd, gyakran leginkább egy álomvilágban élsz. Harcolsz az erőszak, és védtelen emberek ellen, viszont nem vagy eléggé magabiztos. Életed kicsit zavaros, de elélhetsz akár 80 éves korodig is.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn