7 jel hogy véletlenül kinyílt a harmadik szem csakrád

A harmadik szem egy ezoterikus fogalom, amelyet először az indiai dharmikus spirituális hagyományokban használtak, majd később a buddhizmusban és a hinduizmusban is sokat emlegetik, mint energiatestünk kulcsfontosságú összetevőjét.

A harmadik szemről azt mondják, hogy átjáró az ember és a spirituális birodalom között, amely, ha megnyílik, hozzáférést biztosít a magasabb tudatosság állapotához.

Az Ajna csakrában (más néven “szemöldökcsakra”) található, amely a homlok közepén helyezkedik el.

Azokat az embereket, akiknek a Harmadik Szeme megnyílt, “látóknak vagy tisztánlátóknak” nevezik, mivel képesek a valóság mögöttes vonulatait látni, észlelve a körülöttünk lévő aurákat, csakrákat és spirituális entitásokat.

A 3. szem általában akkor nyílik meg, amikor az ember készen áll arra, hogy rálépjen a saját spirituális útjára, és hidd el, az Univerzumnak terve van ezzel a pillanattal kapcsolatban. Minden, mindig pontosan a megfelelő időben történik…

Tapasztaltál mostanában furcsa változásokat a testedben és abban, ahogyan az életet érzékeled?

Érdemes megnézned ezt a 7 jelet, ami megmutatja hogy mennyire nyílt meg a harmadik szemed, hogy tudatában legyél annak, ha ez történik veled.

1. jel: Enyhe nyomás érzés a szemöldökök között.

Állandó nyomásérzetet fogsz tapasztalni a homlokod közepén, ahol az Ajna csakra található, hasonlóan egy könnyű érintéshez. Ez eleinte zavaró lehet, különösen, amikor a nyomásérzés erősebbé válik, mintha valaki megérintené, de nincs ok az aggodalomra.

Nem képzelődsz vagy őrülsz meg, csak a harmadik szemed megnyílásának a folyamata kezdődött el nálad.

2. jel: Gyakori fejfájás
Az elején elég gyakran tapasztalhatsz fejfájást – előfordulhat, hogy időről időre jelentkezik, és meglehetősen enyhe lehet, de ez fokozatosan mind gyakoriságban, mind intenzitásban növekedni fog.

Ez annak köszönhető, hogy a Kundalini energiád a harmadik szemed megnyílásának következő szakaszait próbálja aktiválni. A Kundalini energia a Szellemenergiánk – az a részünk, amely egyik életből a másikba reinkarnálódik, mindig velünk marad, és általában a gerinced tövében található.

Amikor a spirituális ébredés elkezdődik, ez az energia felfelé halad a gerinced felé, és egyenként aktiválja a csakráidat.

3. jel: Fokozott intuíció
Lehet, hogy már megszoktad, hogy erős intuícióval rendelkezel, de amikor a harmadik szemed megnyílik, az egy teljesen új szintre lép. Sokszor előre tudod, hogy a körülötted lévő emberek mit fognak mondani, hogyan éreznek, ki fog legközelebb felhívni, vagy mi fog történni.

Az intuíciód a megfelelő lépések megtételéhez és a megfelelő emberekkel való találkozáshoz fog vezetni, amelyek arra hivatottak, hogy segítsenek fejlődni a spirituális utadon.

4. jel: Tisztánlátóvá válsz.
Mielőtt egy fontos esemény bekövetkezik, legyen az pozitív vagy negatív, meg fogod érezni annak közeledtét, vagy akár villanásnyi képeket fogsz látni, amelyek azt a bizonyos eseményt ábrázolják.

Ily módon figyelmeztethetnek, hogy ne menj el bizonyos helyekre, ahol valami katasztrofális dolog fog történni, vagy pedig vonzhatnak bizonyos eseményekhez, amelyek pozitív hatással lesznek rád.

Nagyon fontos, hogy ezeket a látomásokat komolyan vegyétek, mert arra szolgálnak, hogy benneteket és tetteiteket az Isteni Terven belül tartsanak. Ha nem bízol abban, amit mutatnak neked, elveszítheted az ajándékodat.

Jel #5: Gyakori világos és élénk álmok
Álmaid fényesebbekk lesznek, mint valaha, és rejtett üzeneteket tartalmaznak majd angyalaidtól és Szellemi Vezetőidtől.

Ezek az álmok szólhatnak bizonyos múltbéli eseményekről, amelyeket meg kell oldanod, és olyan érzelmi fájdalmakról, amelyeket meg kell gyógyítanod ahhoz, hogy tovább tudj haladni, vagy üzenetek arról, hogy mit tartogat számodra a jövő. Akárhogy is, a legjobb, ha minden álom után cselekszel.

Ha egy megoldatlan probléma merül fel, próbálj meg meditálni rajta, nézd meg, hogyan érzed magad tőle, kinek kell megbocsátanod, vagy milyen beszélgetéseket kell folytatnod a probléma megoldása érdekében.

Ha az álmod olyan emberekről szól, akikkel találkozni fogsz, vagy olyan eseményekről, amelyek meg fognak történni, próbáld meg elősegíteni ezeket az eseményeket azzal, hogy elmész a jelzett helyekre, vagy megkeresed az adott személyt.

6. jel: Szinkronicitást veszel észre az életedben.
Bár a szinkronicitások mindig is az életünk részei voltak, egy spirituálisan nem ébredt ember számára nehéz lehet észrevenni őket. Ezeket gyakran csak puszta véletlenekként értelmezik az emberek.

Amikor azonban megnyílik a harmadik szemed, meg fogod érteni, hogy véletlenek nem léteznek, mert az Univerzumnak mindig van egy terve, ami egy bizonyos módon ki fog bontakoztatni.

Kezded megérteni, hogy egyes emberek miért jelennek meg az életedben, vagy bizonyos események miért pontosan a megfelelő időben történnek. Amint elkezdted a spirituális utadat, tudatában leszel ezekkel a szinkronicitásokkal, és meg fogod érteni a jelentésüket.

A szinkronicitások célja, hogy mélyebb megértést adjanak az életről, és megmutassák neked, hogy minden az isteni tervnek megfelelően és a nagyobb jó érdekében történik.

7. jel: Fokozott fény- és hangérzékenység
Előfordulhat, hogy kerülnöd kell a nagyon hangos zenével vagy nagyon erős fényekkel teli helyeket, mert nehezen viseled el őket.

Az is előfordulhat, hogy egyes színek világosabbnak tűnnek, mint korábban, vagy a színek szélesebb skáláját leszel képes látni, mint amire eddig képes voltál.

Ez annak köszönhető, hogy a tudatosságod kitágul, és képes leszel többet látni mind a fizikai, mind a szellemi térben.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn