7 erőteljes gyakorlat a harmadik szem erejének fokozására

A harmadik szem egy hihetetlenül hatékony eszköz. Lehetővé teszi számunkra, hogy megtapasztaljuk az anyagi világon túli spirituális birodalmakat, és szinte mágikus képességekkel ruház fel minket. Ha spirituális ébredésen mész keresztül, a harmadik szemed megnyitása kulcsfontosságú szerepet játszhat ebben.

Lehet, hogy képes leszel hallani a hozzád beszélő szellemeket, és érzékelheted fogadhatod az angyalok üzeneteit. Ha a harmadik szemed nyitva van és aktív, akkor kifejlődik az a képességed, hogy tények és információk nélkül is tudni fogsz dolgokat.

Ez hatalmas előnyökkel járhat számodra, a jólétedre és az életedben élő emberekre nézve. A harmadik szem ezen kívül lehetővé teszi az asztrálprojekciót is. Ez egy olyan hely, ahol a lelked elhagyja a fizikai testedet, meglátogathatja és felfedezheti az asztrális dimenziókat az egész univerzumban.

Ez azt jelenti, hogy képes leszel megtapasztalni a létezés nagyon különböző síkjait, és lehetővé teszi számodra, hogy más bolygókat is meglátogass.

A harmadik szemed erőit fokozó gyakorlatok segítségével mindezeket a csodálatos dolgokat elérheted. Rengeteg előnye van annak, ha megnyitod és fejleszted a harmadik szemed, és rengeteg csodálatos élményben lehet részed!

De ne feledd, csak akkor végezd ezeket a harmadik szem gyakorlatokat, ha a lelked készen áll!

1. Csendes meditáció
A harmadik szemed fejlesztésének nagyszerű módja a csend elfogadása és megélése. A csendes meditáció lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépj a harmadik szemmel, és megértsd az általa nyújtott érzéseket és tapasztalatokat.

A csend lelkileg nagyon fontos számunkra, ezért a csend átölelése a tökéletes harmadik szemgyakorlat. A modern világ zajjal tölti meg a fejünket, de a harmadik szemmel mindig arra figyelünk, ami rejtve van.

Meditáció közben érdemes lehet vizualizációs technikákat használni, amelyek segítenek megerősíteni a harmadik szemet.
Vizualizálj egy kék vagy lila energiagömböt, amely ott lebeg, ahol a harmadik szemed van, a homlokodon.

Engedd meg magadnak, hogy érezd ennek az energiának az erejét, és értsd meg, hogy ez összeköt téged és a spirituális birodalmakat. Meditáció közben meg is érintheted a harmadik szemedet, hogy igazán megértsd az erejét. Ha körkörös mozdulatokkal dörzsölöd a harmadik szemed, az aktiválja és megnyitja azt, lehetővé téve az erők növekedését.

2. Gyakorold a tudatos álmodást
A harmadik szemed valóban befolyásolhatja azt, ahogyan álmodsz. Mivel a harmadik szem lehetővé teszi, hogy a létezés új birodalmait látogasd meg, képes lehetsz erre az álmaidban is.

A tudatos álmodás az, amikor interakcióba léphetsz és irányíthatod az álmot, amiben vagy. Ahelyett, hogy egyszerűen csak átélnéd az álmodat, mintha tévét néznél, amikor tisztán álmodsz, te döntöd el, mi fog történni.

Ez egy csodálatos képesség, és sokan évekig gyakorolják!
A tudatos álmodás által rengeteg klassz kalandban lehet részed, és csodálatos új dolgokat láthatsz anélkül, hogy fizikailag elhagynád a hálószobádat.

Ha a harmadik szemed nyitva van, sokkal valószínűbb, hogy képes leszel tudatosan álmodni. Ennek a gyakorlása a harmadik szemed erejét is erősíti, mivel nyitva tartja a kapcsolatot közted és a különböző fizikai birodalmak között.

Lehet, hogy nagyon könnyen belejössz a tisztánlátó álmodásba, de lehet, hogy gyakorolnod kell.

Nagyon sokféleképpen gyakorolhatjuk a tudatos álmodást:
Az egyik módja, hogy felébredsz éjszaka, amikor az álmodási fázisba vagy.
Aztán tíz perc ébrenlét után aludj vissza. Lehet, hogy ezt néhányszor meg kell ismételned mire először sikerül.

3. Földeld le magad
Mivel a harmadik szemed lehetővé teszi számodra, hogy felfedezd a spirituális világot, a fizikai világban is meg kell tartanod magad a földön.
A földelés tudása jelenti, hogy világosabban megérted a fizikai világ és a spirituális birodalom közötti kapcsolatot.

A földelés energiával lát el, és segíti, hogy egészséges, természetes módon dolgozhass a harmadik szemeden.

A legegyszerűbb módja annak, hogy földeld magad, a kristályok használata.
Rengeteg erőteljes kristály áll rendelkezésre, amelyek segítenek a megfiatalításban és a földelésben. Ha harmadik szem gyakorlatokat végzel, mindenképpen nézz utána ezeknek a kristályoknak és annak, hogy mit tehetnek érted!

4. Intuíció fejlesztő gyakorlatok
Mivel a harmadik szemed erősíti az intuíciódat, az intuícióddal való munka is erősíteni fogja a harmadik szemedet! Légy tudatában annak, hogy mit jelez neked a megérzésed, és mit tanulhatsz belőle. Hallgass a lelkedre, bármit is mondjon neked. Figyelj arra, ami körülötted van, és az univerzum energiáira.

Tanuld meg, hogyan ismerd fel, ha az intuíciód szól hozzád, és szánj időt arra, hogy elgondolkodj az életedben lévő dolgokon, amelyek hatással voltak az intuíciódra. Dolgozz az intuícióddal és fejleszd a látnoki képességeidet a számmisztika, a tarotkártyák és a tisztánlátás megismerésével.

5. Erősítsd a szemöldökcsakrádat
A szemöldökcsakra a 3. szem csakraként is ismert, és energiáik összekapcsolódnak. A 3. szem erősítése érdekében a szemöldökcsakrádat kordában kell tartanod!

Ha a homlokcsakrád blokkolva vagy kiegyensúlyozatlan, nehezen tudod fejleszteni a pszichikus képességeidet. A homlokcsakrád irányítja az intellektusodat és a logikus gondolkodást, lehetővé téve, hogy tisztán láss dolgokat.

Ahhoz, hogy harmadik szemedet teljes mértékben fejleszthesd, szükséged van azokra az erőkre, amelyeket a szemöldökcsakra biztosít számodra.
Ha a harmadik szem csakrád blokkolva van, úgy fogod érezni, hogy elszakadtál az ösztöneidtől és az intuícióidtól. Ez az érzelmeidre és alvásodra is nagy hatással lehet.

Szerencsére rengeteg kristály létezik, amelyeket használhatsz a szemöldökcsakrád blokkolásának feloldására és kiegyensúlyozására.
Ha szeretnéd fokozni a harmadik szemed erejét, meditálj rendszeresen kristályokkal, és nyisd meg és hozd egyensúlyba a szemöldökcsakrádat.

6. Fejezd ki magad kreatívan
A harmadik szem lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépj a spirituális birodalommal. Ennek érdekében fontos, hogy lazíts, tanulj új dolgokat és próbálj ki ötleteket.

Ha kreatívan fejezed ki magad, az nagyszerű módja annak, hogy megnyisd az ötletek és gondolatok áramlását az elmédben. Az új kreatív projekteken való munka, például a festés vagy az írás nagyszerű módja annak, hogy az energia áramoljon a lelkedből a világ felé.

A kreativitás azt is lehetővé teszi, hogy új módon lásd a világot, és megszabadulj a merev elképzelésektől és a racionalitástól.
A harmadik szemed erejének fokozása szempontjából rendkívül fontos, hogy elkezdj a dobozon kívül gondolkodni.

Ez segít abban, hogy megnyílj az élet és a létezés új lehetőségei előtt, és érezd, hogy áramlik az energiád.
Mindenkinek megvan a képessége, hogy kreatív legyen!
Lehet, hogy évek óta nem csináltál semmi kreatívat, és ez kihathat az önbecsülésedre. De, csak próbáld meg!


7. Válj eggyé a természettel
Spirituálisnak lenni azt jelenti, hogy kapcsolódunk a természethez és az elemekkel egyaránt. A modern világ elszakíthat minket attól, akik vagyunk valójában, ez pedig hatással lehet a harmadik szemünkre és annak erejére.

A természet mindig varázslatos üdítő, és kimeríthetetlen pozitív energiával rendelkezik, amihez bármikor kapcsolódhatunk. Ahhoz, hogy az asztrálsíkra és a magasabb tudatosságba utazhassunk, meg kell értenünk a világot, amelyben élünk.

A pszichikus képességeid fejlesztése során nagyon fontos, hogy megvan ez a kapcsolat a természettel. A föld ereje és energiája lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolatba lépjünk a szellemekkel az egész univerzumban.

Ez az intuíciónkat is fejleszti, mivel a természettel való kapcsolat révén az alapvető spirituális képességeinkhez kapcsolódunk.

De!
Mindig légy óvatos, amikor a harmadik szemeddel dolgozol, ne feledd, hogy érdemes két lábbal a földön állni, és kapcsolatban maradni az anyatermészettel.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn