Háromszor Gyorsabban Nő a Hajam, Mióta Ezt a Pakolást Használom

Manapság már egyre fiatalabb korban jelentkezik a hajhullás, és mindkét nem képviselőinél, olyan egyszerű dolog is kiválthatja, mint a nem megfelelő hajápolók használata vagy a stressz is, ezzel a házi pakolással nemcsak a hajhullás szüntethető meg, de elképesztően gyorsan fog nőni a haj. Ha pont most növeszted, mindenképpen ki kell próbálnod!

Amire szükséged lesz:
– 2 evőkanál ricinusolaj
– 1 tojássárgája
– 1 evőkanál méz

Keverj alaposan össze minden alkotórészt, míg sima pasztát nem kapsz. Dörzsöld be a fejedbe és hagyd rajtadolgozni minimum 3 órán keresztül, de egész éjszakára is fennhagyhatod. Ezután moss hajat a megszokott samponoddal. Alkalmazd a maszkot hetente kétszer, később elég heti egy alkalommal feltenni.

A ricinusolajat évezredek óta használják a gyönyörű haj ápolására, mert csodás hatása van. Erős antibakteriális és gombaölő tulajdonságai révén tökéletesen egészségessé teszi a hajhagymákat, elmulasztja a korpásodást és a minden olyan fejbőrbetegséget, ami a hajhullást, a haj elgyengülését előidézte, és akár 3-5-ször gyorsabban nő tőle a haj.

A tojássárgája rengeteg vitamint és fehérjét tartalmaz, ami újjáéleszti a hajhagymákat és elősegíti a haj növekedését.

A méz is egy évszázadok óta használt természetes szer, szuper antioxidáns, antibakteriális és gombaellenes hatással. Csodás természetes szer a hajhullás ellen. A három összetevő nagyszerű együtt a hajhullás ellen.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn