Hogyan Derítheted Jókedvre a Csillagjegyeket?

A legegyszerűbb út egy másik ember szívéhez az, ha képesek vagyunk őt megnevettetni vagy közösen tudunk nevetni bármilyen dolgon, ami szóba kerül. Ahogyan az egyéb személyiségjegyeket illetően, úgy a humorérzék terén is léteznek egyedi sajátosságok a csillagjegyeknél.
Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csillagjegyet hogyan lehet levenni a lábáról, akkor olvass tovább.

Kos
Nem igazán érdeklik őket az apróbb poénok, inkább a valódi, szórakoztató, hangosan megnevettető abszurd vicceket kedvelik. Ugyanakkor szeretnek játszani a képzeletükkel és hosszas beszélgetésekbe bocsátkozni.

Bika
Számukra a viccnek intelligensnek kell lennie, nem pusztán üres badarságnak. Ugyanakkor egy ölelés mindig jól jön nekik.

Ikrek
A csattanó az, amit mindenki a legjobban értékel egy viccben, ám az Ikrek olyanok, akik abban lelik örömüket, ha újra és újra megtapasztalhatják teljes poént. Ugyanakkor boldoggá teszi őket, ha kiszakadhatnak a mindennapi rutinból és világot láthatnak.

Rák
Minden egyes helyzetnek képesek meglátni a vicces oldalát, még a legátlagosabbaknak is, csupán a stílusukat kell eltalálni. Ugyanakkor ők is fel tudnak oldódni egy érzelemmel teli ölelésben.

Oroszlán
Számukra az a legjobb komikus, aki valami újat fedez fel, képes a végletekig elmenni és a határokat feszegeti, miközben maximálisan kiszámíthatatlan. Ugyanakkor imádnak vásárolni, olyankor egészen kikapcsolnak.

Szűz
Ők azok, akik a száraz szarkazmust szeretik a legjobban. Szinte nem is tudnak egy beszélgetés lefolytatni szarkasztikus megjegyzések nélkül. Ugyanakkor az a tudat, hogy valakire minden helyzetben számíthatnak, megnyugvással tölti el őket.

Mérleg
A legfurább humorérzékkel rendelkeznek, amit igazán meghatározni sem lehet. Ha megismersz egy Mérleget, megtudod. Ugyanakkor hihetetlenül szeretnek ők is vásárolgatni.

Skorpió
Ha olyan videóra vagy filmre bukkannak, amely képes megnevettetni őket, akkor biztos lehetsz benne, hogy a földön fognak fetrengeni. Ugyanakkor felettébb szeretik a békülős együttléteket.

Nyilas
A Nyilasok olyan pozitív személyiségek, hogy gyakorlatilag mindenben találnak valami élvezeteset. Amit a legjobban kedvelnek az az, ha elszabadulhatnak a kötöttségek elől és “világgá mehetnek”.

Bak
A Bakok olyan helyzeteket találnak viccesnek, amelyeket a többiek inkább dramatikusnak neveznének. Ahogyan a Szüzek estében, náluk is az a legnagyobb boldogság, ha tudják, hogy számíthatnak a másikra.

Vízöntő
Az intelligens humor kedvelői. Nem kedvelik, ha egy viccnek semmilyen mögöttes tartalma nincsen. Ahogyan az Ikrek és a Nyilasok, ők is imádnak elmenekülni a bedaráló rutinok elől és útra kelni.

Halak
Odáig vannak a fekete humorét és legtöbbször igénylik a vizuális effekteket is. Akárcsak a Bikát vagy a Rákot, a Halakat is boldoggá lehet tenni egy érzelemteljes öleléssel.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn