Hogyan Fejezik Ki Nagylelkűségüket az Egyes Csillagjegyek?

A cikkből megtudhatod, hogy csillagjegyeknek megfelelően ki mennyire nagylelkű, és hogyan mutatja azt ki.

Kos
Ha egy új projektbe akarsz kezdeni, akkor bizonyára a Kos lesz az, aki melletted áll. Mindenben támogat, részt vesz akár a könyvbemutatódon, akár egy általad szervezett eseményen, de a közösségi médiában is minden követ megmozgat, hogy reklámozzon.

Bika
Nem imádja a pazarlást, ezért soha nem dobna ki egyetlen fölösleges dolgot sem, egyfolytában megkeresi, hogy kinek lenne még szüksége rá. Egy házibuli után egyfolytában összegyűjti a megmaradt pizzát vagy süteményt, beleteszi egy dobozba, és átadja a rászorulóknak.

Ikrek
Óriási tudása van, amit soha nem sajnál megosztani másokkal. Mentorként él a világban, egyfolytában támogatja azokat, akiknek szüksége van rá, nem zavarja, ha tanácsot kérnek tőle az emberek.

Rák
Egy igen kedves, türelmes és segítőkész személy. Amikor mindenki ingerlékeny és türelmetlen körülötte, ő akkor is végtelenül nyugodt tud maradni. Ha a közszférában dolgozik, akkor sem fogja soha senki kihozni a sodrából, a türelem a legnagyobb erénye, amellyel megajándékozza az embereket.

Oroszlán
Ha van egy olyan kollégád, aki egyfolytában egy tányér sütivel jelenik meg, akkor ő bizonyára Oroszlán. Ez a csillagjegy nagyon nagylelkű, kis ajándékokkal halmozza el a barátait, ismerőseit. Ha az asztalodon reggel egy kávé, vagy egy pozitív üzenet fog állni, tudd, hogy egy Oroszlántól kaptad.

Szűz
Ruhát, élelmiszert, játékokat szokott adományozni a rászorulók számára. Hihetetlenül figyelmes, és úgy gondolja, hogy mindenét, amije van meg kell ossza a rászorulókkal. Akkor érzi jól magát a bőrében, ha önkéntesként dolgozhat.

Mérleg
Soha nem tudhatjuk, hogy min ment keresztül az ember. Ez a Mérleg jelszava, pont ezért mindenkin segít, és könnyen beleéli magát bárki helyzetébe. A teljesen idegeneknek is egyfolytában segít, ha tud, de az biztosra vehető, hogy egy jó szava mindenkihez van nap mint nap.

Skorpió
A fenntarthatóság hihetetlenül fontos a Skorpió számára, elkötelezett környezetvédő, szívügye a fák ültetése. Ő az aki egyfolytában textil bevásárlószatyorral érkezik a piacra, és szelektíven gyűjti a szemetet.

Nyilas
Mindenben meglátja a lehetőséget, megtalálja az összekötő szálat az emberek és dolgok között. Segítőkész, figyelmes és önzetlen. Igaz barát válik belőle.

Bak
Odaadó és nagylelkű. Ha szükséged van valakire, aki meghallgasson, akkor fordulj egy Bak csillagjegyű személyhez. Felettébb jó tippeket fog adni, így hamar megtalálod a megoldást. Kiváló pszichológus lenne belőle.

Vízöntő
A legnehezebb helyzetekben is könnyen megtalálja a megoldást, árad belőle a szeretet, egyfolytában segíti a rászorulókat. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amiből nem tudsz kijutni egyedül, kérj segítséget egy Vízöntőtől.

Halak
Nagylelkű és egy valóságos szeretetforrás. A családtagoktól az elesett állatokig bárkinek a segítségére siet, ha baj van. Nagy eséllyel dolgozik egy örökbefogadási központban, vagy idősek otthonában.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn