Hogyan Fiatalíthatod Meg a Kezeidet 30 Évvel?

Az idő múlásával nem csupán az arcbőr, de a kéz feje is idősödni kezd. Mivel a kezünk mindig látható, ha nem gondozzuk jól, sokkal inkább megsínyli a környezeti ártalmakat. Száraz, barna foltos és ráncos lesz. Az alábbi kézpakolások és öregedés visszafordító elleni kezelések hihetetlenül hatásosak!

Tojáspakolás: 1 tojássárgát verjünk fel 1 kanál mézzel. Ezzel vonjuk be gondosan a kezünket, hagyjuk rajta míg megszárad, ezután öblítsük le bő langyos vízzel.
Burgonya: főzzünk meg egy közepes burgonyát, majd nyomjuk át, és tegyünk hozzá 2 evőkanál olívaolajat, 2 evőkanál mézzel, és 2 evőkanál tejjel. hetente 2-3-szor tegyük a kezünkre, és hagyjuk rajta 15 percig.


Csipkebogyó olaj: naponta dörzsöljük át be csipkebogyó olajjal a tiszta kezet. Táplálja, és fiatallá teszi.
Citrom, és cukor: keverjük el egyenlő arányban a két hozzávalót, ezután masszírozzuk be a keverékkel a kezeinket. Ezután öblítsük le meleg vízzel, és használjunk a kézkrémet.
Vazelin: egyszerűen kenjük be jó alaposan a tiszta kézfejet vazelinnel, ezután húzzunk fel egy pamutkesztyűt, és hagyjuk rajta egy éjszakán át. Reggelre rugalmas, és fehér lesz a kezünk.

Érdemes lehet elmentened ezeket a praktikákat későbbre, ha újra öregedésnek indulnának a kézfejeid!

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn