Hogyan Hat a Vonzás Törvénye a Csillagjegyedre? Most Megtudhatod!

Életünkbe mindig olyan embereket, eseményeket vonzunk be, amelyek visszatükrözik a magunkról alkotott képet, gondolatvilágot, vágyakat, inspirációkat, szenvedélyeket. Érdemes megnézni, hogy a Vonzás törvénye miként érvényes a 12 csillagjegyre lebontva…

Szeretnéd jobban megérteni hogyan is működik a titok alapján a tudatos teremtés? Ezek a vonzás törvénye idézetek sokat segíthetnek a titok működésének elsajátításában.

Kos
Jószívű emberek, aki kedvelik a kalandokat és előszeretettel ismerkednek meg új tapasztalatokkal is. De van egy bökkenő, ami áthúzhatja a számításaikat, és az nem más, mint a kudarctól való félelem. De nem szabad elfelejteni: minden sikertelenség a sikeresség előszobája.

Bika
A Bikák szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Felettébb őszinték, és ugyanakkor kíváncsiak. Egyfolytában a maximumra törekednek, és olyan energiákkal rendelkeznek, amelyek hozzásegítik őket a sikerességhez, céljaik eléréséhez.

Ikrek
Az Ikrek jegyűek olykor koncentrációzavarokkal küzdenek, amelyek miatt nehezebben tudják elérni céljaikat. Ezenkívül hihetetlen erős energiákkal rendelkeznek, a körülöttük lévő emberek jól érzik magukat a társaságukban, mert nyugtatóként hatnak rájuk. Hihetetlenül intelligensek, és igyekeznek ilyen pályát választani, ami rengeteg munkával jár ugyan, de megvalósítható.

Rák
A Rákok nagyon empatikusak, nyitottak, együttérzőek, és a Vonzás törvénye számukra remekül működik. Alkalmanként azonban hezitálnak, ha az igazság kimondásáról van szó. De meg kell lépni ezt, ki kell mondani a véleményüket, mert csupán hitelesen lehet eljuttatni az üzenetet az Univerzumhoz, ami által a Vonzás törvénye is aktívvá válik.

Oroszlán
Erős karakterek az Oroszlánok, tudják, hogy mit szeretnének elérni az életben, és senki sem állíthatja meg ebben őket. Számukra azonban nagy kihívást jelent, hogy leálljanak kicsit az ötleteikkel, projektjeikkel, különösen az egészségükre való tekintettel. A Vonzás törvénye akkor működik leginkább, ha kicsit ellazulnak.

Szűz
Igényesek, és ez érvényes a baráti környezetükre is, illetve a családtagjaikra. Előszeretettel veszik körbe magukat különleges emberekkel, akik hasonló elveket, nézeteket vallanak, mint ők. Ezzel olyan embereket vonzanak az életükbe, akikkel jól érzik magukat. A Vonzás törvényének jótékony hatásaira is számíthatnak.

Mérleg
Két lábon állnak a földön, kiegyensúlyozottak, így az élet minden részén ezekre az értékekre támaszkodnak, legyen szó a családról, vagy pont a karrierről. Ha kibillennek az egyensúlyukból, gyakorta túlzásokba esnek, és nem látják tisztán azt, hogy mit is jelent valójában a szabadság. A Vonzás törvénye segíteni fog abban, hogy bízzanak a családjukban.

Skorpió
Nehezen tudják kifejezni legmélyebb félelmeiket még a legközelebbi hozzátartozóiknak sem. De érdemes lesz ettől a félelemtől megszabadulni, mert különben a siker elkerüli a Skorpiókat, és nem tudják megvalósítani a céljaikat. Az Univerzum csupán akkor segíthet, ha bátrak leszünk, és legyőzzük félelmeinket.

Nyilas
Ezek az emberek hihetetlenül energikusak. A föld energiái gyűlnek össze bennünk, ezért nem lehet nekik ellenállni, mert vonzók is. Tehetségesek, tudják, hogy miként nézhetik pozitívan a világot, hiszen csupán a jó dolgok számítanak az életben. Az Univerzum arra tanítja őket, hogy hallgassanak jobban a megérzéseikre, és így bevonzhatják azokat a dolgokat, amelyekre mindig vágytak.

Bak
Dolgos emberek, akik nem félnek hangot adni a véleményüknek, így nem csípik, ha valaki nem őszinte velük szembe. Olyan adottságokkal, tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek jó vezetővé, tanítóvá teszik őket, és képesek befolyásolni a körülöttük lévőket. Ha elérik, hogy az emberek bízzanak bennük, akkor a Vonzás törvénye segíteni fog nekik abban. hogy megvalósíthassák céljaikat.

Vízöntő
Nagyon kreatívak, így rengeteg munkahely közül választhatnak, mert megállják a helyüket, szinte mindenhol. Szeretnek utazni, kalandozni. Képzelőerejük segít bevonzani a vágyaikat, így a Vonzás törvénye is nagy hatással lesz az életükre. Tanács: alkalmanként jobb kis lépésekben haladni a célok felé.

Halak
Ezek az emberek befele fordulók, introvertáltak, szeretnek álmodozni, de a meditáció sem áll távol tőlük. Néha azonban nem tudják, hogy merre is halad az életük, mit kellene tenniük azért, hogy elérjék a céljaikat. A Vonzás törvényét arra kell használniuk, hogy pozitív embereket vonzanak be az életükbe, akik ezután értelmet adnak a Halak jövőjének, és segítenek a fejlődésükben.

forrás: filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn