Hogyan Javíthatod Ki Előző Életed Hibáit? A Születési Adataidból Kiderül!

Érdekel, hogy ki voltál előző életedben, milyen hibákat követhettél el, és ezt most hogyan javíthatod ki? Most mindent megtudhatsz a születési adataidból!

Kerítő – Születési idő: január 1-7 és szeptember 1-7.

Előző életedben
Te voltál az alkimista, aki megpróbált az ólomból aranyat varázsolni. A pénzváltó, bankár, földbirtokos vagy földművelő paraszt alakját már többször ölthetted magadra. Imádtad a hasadat, és élvezettel flörtöltél. Abban is örömödet lelted, hogy másokat összehoztál.

Jelenlegi életedben
Szilárd támaszt kell nyújtanod a többiek számára, önként kell felajánlanod a segítséget a rászorultaknak. Le kell győznöd az irigység sűrűn visszatérő érzését, és hallgatni a megérzéseidre, amelyek sohasem csalnak meg.

Kereskedő – Születési idő: május 9-27. és június 29. – július 13. és augusztus 20-31.

Előző életedben
Te voltál a kereskedők gyöngye az előző életetekben. Fantasztikus rábeszélőképességgel bírtál. De te is lehettél a mutatványos is, aki pár száz évvel ezelőtt a piactéren, kötélen táncolva szórakoztatta az ámuló közönséget.

Jelenlegi életedben
Ugyanolyan meggyőző vagy, mint az előző életeidben. Meg kell tanulnod, hogy nem bízhatsz meg mindenkiben. Még a saját rokonaid némelyikében sem, mert a naivitásod miatt több csalódást élsz át.

Hódító – Születési idő: július 29. – augusztus 11. és október 30. – november 7.

Előző életedben
Te voltál Casanova, aki hajszolta az érzéki élvezeteket. Szíveket törtél össze, de a vívóbajnokságon is győzedelmeskedtél. Kiváló sportoló voltál, aki jártas szakácsművészeteiben is.

Jelenlegi életedbe
Gyenge pontos a szíved, az érzelmektől olvadsz, rengeteg kalandba belemész, ezért éppen a legnagyobb szerelem kerülhet el. Hajlamos vagy az erőszakos viselkedésre.


Vándor – Születési idő: május 28. – június 18. és szeptember 28. – október 2) és február 12 -29.

Előző életedben
Remek volt a tájékozódó képességed, így ha vándor szerepébe bújtál, odataláltál a legeldugottabb településre is. Valószínűleg azért, mert nagyon rengeteget beszéltél, nem értél oda sehova időre.

Jelenlegi életedben
Feladatod megtanulni beosztani az idődet, a kusza helyzeteken úrrá lenni, és időben elindulni, hogy ne késs el.

Politikus – Születési idő: március 11-31, október 18-29. és december 19-31.

Előző életedben:
Kegyeidet a vezérek, királyok keresték, hiszen a bölcsességed révén a legjobb tanácsokat adni. Ám nem politizáltál nyíltan, nem vetted fel szemben a harcot, hanem a háttérből adtad a tanácsokat.

Jelenlegi életedben
Bele kell menned a nyílt vitákba, és egyfolytában őszintén vállalnod kell a szavaidért a felelősséget.

Gyógyító – Születési idő: január 22-31, június 19-28. és szeptember 8-22.

Előző életedben
Te voltál az a gyógyító, akiről többen azt állították, hogy boszorkány. Teliholdkor gyógyfüveket szedtél az erdőben, ismerted a betegségek eredetét, és kikezelted őket.

Jelenlegi életedben
Fontos számodra a tekintély, ez eltávolodhat régi barátaidtól, családtagjaidtól, ezért többször érezheted egyedül magad a világban.

Bölcs – Születési idő: január 8-21. és február 1-11. és november 19-26.

Előző életedben
Nem csupán jó hírében álltál, hanem tudásod, bölcsességed, szerénységed miatt nagy szeretetnek örvendtél. A zajos tapsnál, éljenzésnél jóval többre becsülted, hogy tegyél másokért.

Jelenlegi életedben
Érzékeny, nehezen megközelíthető személy vagy. Úgy érzed, hogy szüntelenül védekezned kell a világ támadásai, a rosszindulatú emberek, a rossz hatások ellen. Őszinte, becsületes vagy, aki az élete utolsó szakaszában ismeri meg az igaz szerelmet.

Házasságszédelgő – Születési idő: március 1-10 és november 27 – december 18.

Előző életedben
Te voltál a világjáró, aki a földgolyó különféle pontjain hajszolta a kalandokat, mindenkinek házasságot ígért, és persze sohasem bukott le. Élvezted az életet, és hirdetted, hogy idő minden problémát megold.

Jelenlegi életedben
Ha hazáról, üzletről, vagy hitről, és nem szerelemről van szó, akkor őszinte, lojális és kitartó vagy. A házasságot nem neked találták ki, mert úgy érzed magad, mint magad a kalitkába zárva.

Varázsló – Születési idő: április 1-19 és november 8-17.

Előző életedben
Te voltál az a híres varázsló, akihez az emberek a megoldhatatlan problémáikkal fordultak. Sok ellenséged volt, akik azonban az idő múltával sorra behódoltak neked.

Jelenleg életedben
Meg kell próbálnod az embereket nem manipulálni, a féltékenységi vágyad kordában tartani, és higgadtnak maradni minden helyzetedben.

A család motorja – Születési idő: július 18-28, szeptember 23-27 és október 3-17.

Előző életedben
Az előző életedben tyúkanyóként nagycsaládot tartottál össze, nagy udvarházat vittél. Valószínűleg még kulcsárnéként is helytálltál, aki az éléskamráért felelt. Egy korábbi életedben te voltál a várúrnő, aki úgy osztogatta a parancsokat, hogy közben példát mutatva keményen dolgozott.

Jelenlegi életedben
Nehezen viseled, ha utasítgatnak. Ahogy telnek az évek, egyre nehezebben alkalmazkodsz a többiek rigolyáihoz. Megtanulandó feladatod: a többiek életébe ne avatkozz bele.

Harcos – Születési idő: április. 20. – május 8. és augusztus 12-19.

Előző életedben
Akár nőnek, akár férfinak születtél, nagy harcos voltál.. Nemcsak fegyveres csatákban vettél részt, hanem igen sűrűn a kocsmai verekedések kezdeményezője voltál. Hittel és átéléssel adtad elő a vágyaid, rengeteg embert rá tudtál venni arra, hogy célod elérése érdekében támogassanak.

Jelenlegi életedben
Ugyanolyan szenvedélyes vagy, mint pár száz évvel ezelőtt. Nagy hibád, hogy a cél eléréséért most olyan emberekre is mosolyogsz, akikre nem is kellene.

cupp.hu
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn