Hogyan Kereshetsz Igazán Sok Pénzt? A Horoszkópod Segít!

Minden csillagjegy lehet pofátlanul gazdag, elég, ha betartja a következő szabályokat, mert mindenkit egy valami akadályoz a pénzszerzésben csillagjegye szerint. Lássuk hát!

Nyilas
Te a szerencse csillagjegye vagy. Erre építed az egész életed. Egyfolytában lesz valahogy. Ez sokáig működik is, de mindenkinek elfogy egyszer a szerencséje. Ragadd meg a jó helyzeteket, amikor megtalálnak, ne gondold, hogy egyfolytában a talpadra esel, mint fiatal korodban.

Bak
Te nem adod fel, tudsz is bánni a pénzzel, azonban hajlamos vagy egyfolytában a többiek alatt szolgálni. Lehet, hogy vezérigazgató vagy, de a rendszerekre szükséged van. Tanuld el a Kostól, hogy nem egyfolytában a járt utat kell járni, és állj a magad lábára, akkor nemcsak rengeteg pénzed lesz, és pozíciód, hanem temérdek pénzed és függetlenséged is.

Vízöntő
Az egyik legokosabb csillagjegy vagy, látod a jövőt, és az újat. De hajlamos vagy a türelmetlenségre és a felszínességre, mert egyfolytában a kíváncsiság hajt. Egyfolytában lesz pénzed, de sok csupán akkor, ha fókuszálsz, és nem vagy felszínes.

Halak
Nem kedveled az élet realitásait, az álomvilágodban élsz, és az érzéseid vezetnek. A munkát sem hihetetlenül kedveled. Ha kicsit jobban figyelnél a praktikus dolgokra, temérdek pénzed lenne, mert látnoki képességeid hozzásegítenének.

Kos
Csupán egy kicsit lassíts, és hallgass másokra. Nagy vezér és felfedező vagy, de számos pénztől elesel azért, mert egyfolytában a magad feje után mész, és soha sem hallgatsz azokra, akik valamit már megtanultak. Jó pár buktától megkímélnéd magad, ha ritkán lassítanál, és figyelnél.

Bika
Kedveled a pénzt, de amikor biztonságban érzed magad, hajlamos vagy ellustulni, és belesüppedni a jóba, és csupán akkor kapsz észbe, ha fogyóban vannak a tartalékok. A jövőre is figyelj, ne csupán a jelen élvezetiben dagonyázz, és akkor egyfolytában lesz pénzed.

Ikrek
Zseni vagy, bármikor talpadra esel, de a kitartásod legendásan pocsék, hamar megunsz mindent, mert az hiszed, már tökéletesen csinálod. Ha ritkán elmélyülnél valami üzletben, vagy munkában, már milliárdos lennél, mert olyan eszes vagy. Tarts ki, Ikrek!

Rák
Hihetetlenül nagy hatással vagy a környezetedre, el tudsz uralni mindenkit otthon és a melóban is. De nem egyfolytában veszed észre, hogy negatív lóra tettél, és lassan váltasz. Ha ritkán hátralépnél, lemondanál az érzelmi biztonságról, több pénzed lenne.

Oroszlán
Általában van pénzed, mert vasakaratod van, és szerencsés is vagy. Csupán sajnálatos módon megesik, hogy túlköltekezel. Mindenből a legjobbat szeretnéd, és a párodnak is megadod, és ebben a helyzetben kiürül a kassza. Fogd vissza a költekezést, egyfolytában tegyél el valamennyit, és nem lesz gondod.

Szűz
Vagy hihetetlenül gazdag vagy, vagy hihetetlenül nem, attól függ, miben törekszel a tökéletességre. Próbálj meg az anyagiakra figyelni. Te olyan eszes vagy, hogy megtalálod a módját, hogyan szerezd meg és tartsd meg a vagyont, csupán ne aprózd az energiádat más dolgokra.

Mérleg
Imádod a pénzt, az élményeket, a gyönyörű ruhákat, csupán megteremteni a rá valót, azt nem annyira. Kicsit lusta vagy. Vagy szerezz egy vagyonos partnert (ebben hihetetlenül jó vagy, főleg, ha nőnek születtél), vagy dolgozz kicsit többet, az élet nem csak pihenés és szórakozás.

Skorpió
Te a más pénzének nagyszerű kezelője vagy. Ha örökölsz, remek, de ha nem, vigyázz, kivel állsz össze, vagy hol dolgozol, mert hajlamos vagy végletekig ragaszkodni olyan helyzethez, ami végül nem előnyös számodra. És legendásan érzed, mi a tökéletes számodra, de ha mégis tévedsz, nagy bajba kerülhetsz.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn