Hogyan működik az egód? A csillagjegyedből kiderül!

Az egót nem szükséges egyfolytában rossznak tartani, hiszen segítségünkre van a túléléshez és a boldoguláshoz egy olyan világban, ahol mindenki le akar tenni valamit az asztalra és be akarja bizonyítani, hogy ér valamit.

Nem meglepő, hogy még, ha nem is valljuk be, mélyen legbelül mind elismerésre és megbecsülésre vágyunk azáltal, hogy megmutatjuk képességeinket a világnak. Még a legfélénkebbek is rendelkeznek önző vágyakkal. Nézzük, hogy melyik csillagjegyre hogyan hat saját egója.

Kos
Szeretsz másik embereken segíteni és azt még inkább, ha a nagylelkűségedért egekig magasztalnak. Szeretsz kontroll gyakorolni a dolgok felett és büszke vagy megbízhatóságodra. Szükséged van a közeli barátaid és szeretteid megerősítésére, hogy az önbizalmad a helyén legyen.

Bika
A művészi oldalad tölt el büszkeséggel és itt nem csupán a zenei vagy például a kézügyességi képességekre gondolunk. Kifinomult ízlésed van a divattal, lakberendezéssel és rengeteg más egyébbel kapcsolatban. Kedveled a luxust és fel is vágsz vele, még ha azt is mondod, hogy nem érdekel.

Ikrek
Nagyban legyezi az egódat, ha a rivaldafényben lehetsz. Szereted, ha elismerik intellektusodat és értékelik véleményedet. Odáig vagy érte, ha információért fordulnak hozzád és imádsz kommunikálni is. Ne kételkedj magadban soha.

Rák
Nem nehéz büszkének lenned, ha értékelik az erőfeszítéseidet, azonban felettébb könnyen visszavonulsz, ha kiégve érzed magad. Ne engedd, hogy a kétségeid fékezzenek bármiben is. Önzetlen vagy a szeretteiddel és kősziklaként támaszt nyújtasz nekik.

Oroszlán
Nem vagy az a típus, aki megijed a rivaldafényben. Az éltet, ha a többiek dicsérnek és értékelnek. Egy bölcs Oroszlán önzetlen segítője minden barátjának. Szereted, ha rajonganak érted és ezt nem is tagadod.

Szűz
Ha van egy Szűz barátod, akkor olyan ember van melletted, akire egyfolytában számíthatsz. Szeretik látni, ahogyan a többiek virágzanak mellettük, így saját nagyságukat csak néha veszik észre. Ám, ha valaki őszintén dicséri őket, akkor eksztázist élnek meg legbelül.

Mérleg
Nem okoz számukra aggályt, ha be kell bizonyítaniuk mennyire csodásak és elragadóak. Képesek hihetetlenül hiúak lenni, hiszen uralkodó bolygójuk a Vénusz. Ha a külsejüket, valószínűleg annyira nem is, de ha az intellektusukat dicséred, biztosan elolvadnak majd és új megvilágításba kerülsz a szemükben.

Skorpió
Szilárd egóval rendelkeznek, ám ha egy hozzájuk közel álló személy rosszul bánik velük, akkor elbizonytalanodhatnak. Ahhoz, hogy ragyogni lásd, be kell bizonyítanod neki, hogy biztonságban van, szeretve van és megbecsülik.

Nyilas
Nagyon szeretnek a tanár szerepében tetszelegni, ami magyarázza, hogy miért tűnnek alkalmanként olyan nagyképűnek. Ha hagyják őket belemerülni olyan témákba, amelyeket szenvedélyesen szeretnek, akkor maximálisan lekenyerezhetőek. Nevess a vicceiken és lazulj el mellettük, ez rengeteget jelent nekik.

Bak
A keményen dolgozó Baknak nincs ideje az egójával törődni. Csupán akkor hajlandó elengedni magát, ha a kötelezettségeivel már végzett. Ha inspirálod és segítesz neki előre jutni, azzal fokozhatod az önbizalmát. Legyél a vezérszurkolója, akkor láthatod virágozni igazán.

Vízöntő
Egy Vízöntő egója felettébb erőteljes, hiszen nincs rá szüksége, hogy dicsérjék és elismerjék. Tudja ő, hogy miben jó, még ha azt nem is mindenki érti. Sosem fél átlépni a korlátokat és segíteni másoknak előre haladni.

Halak
Hajlamosak elveszni a másikban. Olyanok, akik sűrűn érzik, hogy nem vesznek róluk tudomást, ezért szükségük van rá, hogy kedvesen viselkedjenek velük, inspirálják és megerősítsék őket képességeikben. Ez növeli belső erejüket, magabiztosságukat.

tudasfaja. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn