Hogyan néznek ki az angyalok a valóságban?

Az angyalok fény és szeretet megtestesülései. Bár ők maguk a tiszta szellem, mégis számtalan formában megjelenhetnek, de van néhány közös jellemzőjük…

Ragyogó fény
Ahogy fentebb említettem, az angyalok természete éppen az, hogy fény- és szeretetlények. Mivel ez az alaptermészetük, gyakran tiszta fényként jelennek meg.

Előfordulhat, hogy angyalokat látsz magad körül, fénygömbökként, enyhe csillogásként a levegőben, fénycsíkokként vagy -villanásként, akár színes fényként, ami mintha beáramlana, csak levegőben lógna, vagy a semmiből jelenne meg.

Bármilyen formát is öltsenek az angyalok, általában fényes minőséget mutatnak, mintha belülről ragyogó fényben tündökölnének… mert azok is!

Fényt sugárzó, áttetsző lényekként is megjelenhetnek, vagy egyszerűen csak színes fényből álló energiablokkok gömbjeiként, vagy forgó, fénnyel teli geometriai alakzatok és szimbólumok formájában, amelyek feltétel nélküli szeretettel és kedvességgel ragyognak.

Néha az angyalok fénye olyan fényesen és sugárzóan ragyog, hogy ezt lehetetlen eltéveszteni.

Szárnyak
Az angyaloknak nincs szükségük szárnyakra a repüléshez, de gyakran jelennek meg szárnyakkal, különösen akkor, ha úgy gondolod, hogy elvileg szárnyakkal kell rendelkezniük.

Az angyalok azért jelennek meg szárnyakkal, mert a szárnyak szimbolikusan az isteni akarat végrehajtására való képességet jelképezik.

Ugyan vannak szárnyaik, de nem csapkodnak velük, mint a madarak, hogy repüljenek… Inkább egyszerűen csak lebegnek

Az angyalok szárnyainak tényleges megjelenése nagymértékben változhat, és jelentéssel bírhat arra vonatkozóan, hogy milyen céllal vannak itt, hogy segítsenek neked.

Más szóval, egy harcos angyalnak élesebb, hegyesebbnek tűnő szárnyai lehetnek, míg a szeretet angyalának szárnyai lágyabbak, kerekebbek és áramlóbbak. Ez természetesen nem egy kőbevésett szabály, csak egy emlékeztető, hogy figyelj oda, mert az angyalaid megjelenése figyelmeztet téged, hogy milyen energiával támogatnak téged.

Férfias vagy nőies
Az angyalok fénylények, hatalmas szeretetrezgéssel. Más szóval, nem férfiasak vagy nőiesek… Hanem tökéletesen kiegyensúlyozzák a férfias és a nőies energiákat.

Bár az angyalok határozottan nem emberek, megjelenhetnek neked nagyon is emberinek tűnve, hogy tudj velük azonosulni, ez magában foglalja a nemi megjelenést is.

Az angyalok megjelenhetnek neked bármelyik nemként attól függően, hogy milyen módon szimpatikus számodra a kinézetük, vagy attól függően, hogy milyen tulajdonságokat akarnak neked megmutatni.

Például, ha őrangyalod nőneműként jelenik meg neked, tudd, hogy ez azt a női energiát szimbolizálja, amellyel támogatnak téged. Az isteni női energia az isteni kegyelem, az elegancia, a gondoskodás és a tér megtartásának tulajdonságait sugározza. Amikor az angyalok férfiasan jelennek meg, akkor az a cselekvés, a teremtés, a megnyilvánulás és az erő férfiasabb tulajdonságai révén támogatnak téged.

Kortalanok
Az életkor egy kifejezetten emberi fogalom. Az angyalok időtlenek. Ezért ők határozottan nem öregszenek. És mégis, amikor úgy döntenek, hogy emberhez hasonló formában jelennek meg előttetek, tudatosan választják meg, hogyan jelennek meg.

Minden, ami a megjelenésükkel kapcsolatos, jelentést hordoz, beleértve a korukat is. Tapasztalataim szerint általában úgy jelentek meg, mint akik teljesen érettek, anélkül, hogy az öregedés bármilyen jelét mutatták volna.

Alternatívaként az angyalok megjelenhetnek az öregedés enyhe jeleivel, hogy bölcsességet mutassanak, vagy megint csak azért, hogy könnyebben tudj velük kapcsolatot teremteni.

Lágy, áramló ruházat
Mivel az angyalok természetesen bármilyen formát felvehetnek… Természetesen öltözködhetnek úgy, ahogyan csak akarnak, és a ruházatuk is változhat!

Úgy tűnik, hogy a puha, áramló ruhadarabokat kedvelik, amelyek könnyedén mozognak velük és tökéletesen illeszkednek. Díszíthetik őket drágakövekkel, virágokkal, vagy csak szikrázó fénnyel…

Egy dolog biztos… Bármit is viselnek angyalaid, nagyszerűen fognak kinézni benne, és ragyogni fognak! Ez azért van így, mert külső megjelenésük mindig tükrözi valódi természetüket, ami az, hogy ők a feltétel nélküli szeretet és fény lényei.

Valódi emberek formájában
Fentebb említettem, hogy az angyalok általában nem emberként inkarnálódnak. Ezt azért szeretném tisztázni, mert bár nem emberek… Időről időre az angyalok felveszik az emberi forma megjelenését és tulajdonságait.

Más ritka esetekben az angyalok itt a földön, emberként születhetnek, más néven inkarnált angyalokként, hogy betöltsék a céljukat.

Ez azonban ritka, és a legtöbbször az angyalok inkább szellemi, mint fizikai formában jelennek meg.

Hogyan láthatod őket?

A blokkolások és szűrők eltávolításával, valamint a csakráid megnyitásával képes vagy megemelni a rezgésedet és megnyitni a lelki szemeteket, hogy ti is láthassátok az őket.

Ha meg akarod tanulni látni az angyalaidat, próbáld meg elengedni az elvárásokat azzal kapcsolatban, hogy az angyalod hogyan fog kinézni, csak figyeld a köztetek lévő kapcsolatot és a munkát a tisztaság, a feltétel nélküli szeretet és a fény e gyönyörű lényeivel, bármilyen formában is jelennek meg. Tapasztalataim alapján bármilyen formát is öltenek, gyönyörűek, sugárzóak és inspirálóak.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn