Hogyan Olvasd a Gyertyalángot?

Ez az ősi jóslási technika állítólag évszázadok óta ismert, abból az időből, amikor a boszorkányokat, az eretnekeket, a jósokat is máglyán égették el.

A gyertyaláng olvasás szertartásának menete:

Célszerű félhomályban, szélvédett helyen elvégezni. Állítsunk 3 darab azonos magasságú, fehér gyertyát – háromszög alakban – az asztalra, és gyújtsuk meg őket. Üljünk le szemben a gyertyákkal, és ügyeljünk arra, hogy az égést, a lángok formáját ne zavarjuk meg.

A gyertyaláng jeleinek értelmezése:

-Ha az egyik láng serceg, ropog, akkor álnok személy kihasználhat, becsaphat bennünket. Anyagi veszteséggel, durvasággal, önzéssel is számoljunk.
-Ha az egyik láng körül fekete korom képződik a levegőben, akkor a közeljövőben el kell válnunk valakitől vagy valamitől, ami nélkül eddig nem tudtuk elképzelni az életünket. Ha elengedtük, elkezdődhet életünk új szakasza.
-Ha az egyik láng elalszik, akkor goindokkal terhes időszak következik az életünkben, amikor főleg magunkra számíthatunk. Valaki bosszút forral ellenünk, vagy ellopja azt, ami fontos nekünk. A többiek gátlástalansága is kárt okozhat.
-Ha mindegyik láng előre-hátra lebeg, akkor a szerencsekerék hirtelen elindulhat felfelé. A változások megteremtik testünk, lelkünk harmóniáját.
-Ha mindegyik láng nem várt módon emelkedik és süllyed, akkor a tűzzel játszunk, vagy elvétjük a mértéket és a vesztünkbe rohanunk! Hiú, gőgös viselkedéssel ellenségünkké tehetjük azt, akire szükségünk lehet.
-Ha a 3 láng egyformán ég, akkor a kívánságaink meghallgatásra találnak, és vágyaink szerint alakul egy fontos ügy, amelyre már eddig is rengeteg energiát fordítottunk.
-Ha mind a 3 láng csúcsosan, magas lánggal és egyformán ég, akkor a merész nagyvonalú tervek is megvalósíthatók, felemelkedés, jólét a jutalmuk. Az ilyen gyertyaláng az utódok sikereit is jelzi.
-Ha az egyik láng tüzesebben, fényesen lobog a többinél, akkor az azt jelenti, hogy váratlan, kellemes fejlemények változtatják meg az életünket, amelyek örömöt hoznak.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn