Hogyan tartod a lábaidat ülés közben? Ezt árulja el rólad

Személyiségünkről nem csupán beszédünk alapján alkotnak véleményt az emberek, rengeteg minden kiderül viselkedésünkből és mozdulatainkból is. Leglátványosabban testtartásunk árulkodik rólunk, leginkább pedig az, hogyan, milyen pozícióban ülünk. Te például megfigyelted már, hogy tartod a lábad, miközben ülsz? Válaszd ki a rád legjellemzőbb pozíciót és nézd meg, hogy ez alapján milyen vagy!

1. pozíció: Térdek összeszorítva
Akik ebben a pozícióban ülnek, kerülik érzelmeik kinyilvánítását. Soha nem mutatják meg, mit is gondolnak, szeretnek titokzatosnak és visszafogottak mutatkozni. Mihelyt valaki megpróbál bizalmaskodni velük, azonnal bekapcsolódik a vészjelző és lezárják a szívükhöz, lelkükhöz vezető utakat. Azonban, ha sikerül megnyerni, bármikor, bármiben számíthatnak rá, igaz barát.

2. pozíció: A térdek közel egymáshoz, sarokkal a föld felett
Akik így tartják a lábukat, nem a legjobb természetű emberek. Sokszor veszekednek és erőszakosan keresztül viszik akaratukat másokon. Jellemző lehet rájuk, hogy panaszkodnak, ennek ellenére hihetetlenül jó a humoruk, amivel ellensúlyozzák a rossz tulajdonságaikat.
Ha az ismeretségi körödben akad, aki így ül, messze kerüld el, mert jó eséllyel akar épp téged háttérbe szorítani.

3. pozíció: Egyik comb a másikon keresztben
Akik sűrűn ülnek így, hatalmas fantáziával rendelkeznek, felettébb kreatívak és innovatívak. Sok energiájuk van, ami jó hatással van másokra. Hihetetlen nagy a képzelőerejük, ezért fel tudják pörgetni a társaságot, mellettük biztos nem unatkozik senki sem. Gyakran utaznak és könnyen szereznek új barátokat, kapcsolatokat maguknak. Ezeket pedig könnyen meg tudják tartani pozitív személyiségük miatt.

4. pozíció: Óriási terpeszben
Akik terpeszkednek ülés közben, nagyon utálnak vásárolni. Fölösleges időtöltésnek tartják a boltokban való mászkálást, ennek ellenére imádják követni a legújabb divatot. Naprakészek a parfümök és egyéb kütyük világában, és gyűlölik, ha keretekbe szorítják őket. A feszélyező helyzetekből gyorsan elmenekülnek.

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn