Holdvíz készítése házilag, egyszerűen

A Hold egy belső, soha véget nem érő változáson vezet át minket, energiája a tudatalattinkra összpontosít, új felismerésekkel ajándékozva meg minket.

A Holdvíz növeli kreativitásunkat, egyensúlyba hozza érzelmeinket, megtisztít minket, és segít erősebb kapcsolatot kialakítani az Univerzummal. Amellett, hogy a Hold a gondolati munka és az álmok megvalósulásának leghatékonyabb segítője, segítségével bevonzhatsz az életedbe bármit, amit csak szeretnél.

A Holdvíz elkészítése

A Holdvíz készítése nem csak annyiból áll, hogy egy vödör vizet egész éjszakára a Hold fénye alá rakunk; valójában elengedhetetlen, hogy a Holdvizet egyéni szándékainkkal töltsük meg. A továbbiakban ennek a szent esszenciának 5 lépésben olvashatod az elkészítését…

1. Tölts meg egy befőttesüveget vízzel.
Tölts meg bármilyen üvegedényt szűrt vízzel teliholdkor, vagy amikor a Hold tisztán látszik az égen. Az üveget friss esővízzel is megtöltheted. Csak győződj meg róla, hogy iható vizet használsz, és fontos fedd le az üveg tetejét egy fedéllel.

Az üveget akár átlátszó fóliával is körbetekerheti, hogy fokozza a Hold energiájának felszívódását. Ez azt is megakadályozza, hogy bármi, például bogarak vagy szennyeződések kerüljenek az üveg belsejébe.
Arra figyelj választott edény a mindig a szándékodat és az egyéniségedet tükrözze. Ez egyben a szeretetre, elfogadásra és igazságra való képességedet is méri az életedben.

2. Áztasd be a vizet növényekkel vagy kristályokkal.
Ha gyógynövényekkel és drágakövekkel veszed körül az edényt, az segít a Hold energiájának a vágyaid egy bizonyos aspektusára fókuszálni.Tartsd szem előtt, hogy milyen konkrét energiát szeretnél a víznek, és válaszd ki az ezekhez az energiákhoz kapcsolódó kristályokat vagy növényeket.
Ha valaki szerelemre vágyik, akkor ajánlatos rózsabimbót tenni az üveg köré, míg a rozmaring és a zafír a bölcsességet, a kamilla és az angyalit pedig az örömöt segíti elő.

Arra figyelj választott edény a mindig a szándékodat és az egyéniségedet tükrözze. Ez egyben a szeretetre, elfogadásra és igazságra való képességedet is méri az életedben.

3. Fogalmazz meg egy szándékot: Kérdezd meg magadtól, hogy mire vágysz a Hold energiájától, hogy a folyamat során jobban tudj összpontosítani. Gondold át, hogyan és miért fogod használni ezt a Holdvizet, és szánj rá néhány percet, hogy hangosan kimondj egy megerősítést, vagy meditálj ezekkel a gondolatokkal.

4. Fejezd ki háládat: Tartsd a vízzel teli edényt a szívedhez közel, és fejezd ki háládat a Holdnak. A bőség és az áldások kifejezése segít a Hold energiájának előmozdításában. Ez segíteni fog a gyógyulásról való meditációban, és segít elengedni minden olyan vétket, amit esetleg magadban tartasz.

5. Tedd a vizet közvetlen alá, és hagyd ott éjszakára: Miután kitűzted a szándékodat, és a növények és/vagy kristályok energiáit felhasználtad, az edényt kint hagyhatod a verandán, vagy bent az ablakod mellett – mindaddig, amíg az edényt közvetlenül a holdfénynek teszed ki.
Tedd le a vizes üveget, sétálj el, és hagyd, hogy a Hold megtegye a hatását!

A Holdvíz használata

Ha már megvan a feltöltött Holdvíz, többféleképpen is felhasználhatod.

1. Ivás: A Holdvíz fogyasztása segít megtisztítani a szervezetben lévő méreganyagokat, hogy segítsen feltölteni energiánkat. Egy másik módja a tisztítási folyamat felerősítésének, ha a Holdvízzel teát készítünk. Felhasználhatsz rozmaringot vagy mentát, és adj hozzá a Holdvizet, hogy egy csésze friss, forró teát kortyolgathass.

2. Frissítő fürdő: Míg az Epsom-só remekül ellazítja az izmaidat, add hozzá a Holdvizet is. A só energiája segít megtisztítani a légkört. De ahelyett, hogy csak a testedet mosd meg, fontold meg, hogy a Holdvizet egy frissítő fürdőben használod.

3. Öntözés: A növényeket kedvelő emberek számára ez egy remek ötlet, amit kipróbálhatnak, hiszen a Holdvizet a növényekhez adva extra hidratálást biztosít.
Mivel a növények a szén-dioxidot (CO2) oxigénné (O) alakítják át, ez azt jelenti, hogy a növény tiszta holdenergiát szabadít fel számodra, így kényelmesen fellélegezhetsz otthonodból.

4. Kristály tisztítás: Ha kristályokat gyűjtesz, ez segíthet a tisztításban. Ajánlott a Hold vizével megtisztítani a kristályaidat, megtisztítja őket minden szennyeződéstől.
Mindenképpen nézz utána, hogy mely kristályoknak tesz jót a Holdvíz, illetve melyeknek nem szabad vízben lenniük, mielőtt használnád, hogy ne legyen probléma.

5. Diffúzorhoz: Ha nincsenek növényeid, amelyekkel felszabadíthatnád a Hold energiáját, érdemes lehet beszerezned egy olaj diffúzort.
Ez segít a Hold-vízzel feltölteni az otthonod levegőjét, miközben az illóolajok, például a teafaolaj vagy az eukaliptusz nyugtató illatát is áraszthatja a lakásban.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn