Horoszkópok pontos dátuma – mettől meddig tart a csillagjegy

asztrologia

Az alábbi listán az összes horoszkóp dátuma szerepel, itt bármikor megnézheted hogy melyik csillagjegy mettől meddig tart. Ezután pedig egy rövid ismertetőt olvashatsz a legáltalánosabb tulajdonságaikról.

Kos: Március 21. – Április19.
Bika: Április 20. – Május 20.
Ikrek: Május 21. – Június 20.
Rák: Június 21 – Július 22
Oroszlán: Július 23. – Augusztus 22.
Szűz: Augusztus 23. – Szeptember 22.
Mérleg: Szeptember 23. – Október 22.
Skorpió: Október 23. – November 21.
Nyilas: November 22. – December 21.
Bak: December 22. – Január 19.
Vízöntő: Január 20. – Február 18.
Halak: Február 19. – Március 20.

KOS: MÁRCIUS 21 – ÁPRILIS 19.

A Kos jegy imád falkavezér lenni. Mivel a Mars uralja őket, és ő a legelső tűzjegy, a Kosok inkább kezdeményeznek, mint befejeznek. Ha van valami régóta halogatott dolgod, amit el kell végezned, vagy egy recept, amit már nagyon szeretnél kipróbálni, hívj egy Kos-t, hogy megadja a kezdő lökést.

BIKA: ÁPRILIS 20. – MÁJUS 20.

A Vénusz által uralt Bika egy földi jegy, akinek az életfilozófiája: lassú, de biztos győzelem. Ha Bika vagy, akkor gyakran az élvezeteket keresed, és egyfajta zseni vagy, ha az anyagi javak gyűjtéséről van szó.

IKREK: MÁJUS 21. – JÚNIUS 20.

Az Ikreket a Merkúr bolygó uralja. Az univerzumban jelen lévő szent kettősségként felismert Ikrek intellektuális és sokoldalú jegy, végtelen kíváncsisággal és világos, gyors észjárású elmével. De gyors észjárásuk a konfliktusos pillanatokban visszafelé sülhet el.

RÁK: JÚNIUS 21. – JÚLIUS 22.

A Rák nagyon hűséges. Intuitív és kitartó, ez a jegy ragaszkodik a gyökereihez, és ő védelmezi leginkább a családját és szeretteit. A Hold uralja őket.

OROSZLÁN: JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 22.

A dzsungel királyát, az Oroszlánt és a Nap uralja. Ha ismersz egy Oroszlánt, akkor valószínűleg azt is tudod, hogy nála mindig a jó benyomást keltés az egyes számú prioritás. Kreativitása és tüzes vonzereje ezt a jegyet az élet középpontjába helyezi.

SZŰZ: AUGUSZTUS 23. – SZEPTEMBER 22.

A Merkúr által uralt Szűz a teljesség és a tökéletesség ideálját képviseli. A Szüzek szó szerint arra születtek, hogy szorgalmasak, módszeresek és hatékonyak legyenek. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik számukra, hogy nagyjából bármilyen vállalkozást sikerre vigyenek.

MÉRLEG: SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 22.

Ismered az igazságosság szimbólumát? Igen, ez jelképezi a Mérlegeket. Ez a Vénusz bolygó által uralt intellektuális jegy, alapvetően a szépség, az egyensúly és a harmónia iránti érzék megtestesítői. ( Mérleg – Egyensúly)

SKORPIÓ: OKTÓBER 23. – NOVEMBER 21.

A Skorpió érzékeny és rugalmas jegy, megvan a képessége arra, hogy a lényegi kérdésekre ráleljen, és kiszűrje az emberekben rejlő titkokat. A Mars és a Plútó uralja őket (ami megmagyarázza, miért tud egyszerre forró és hideg is lenni).

NYILAS: NOVEMBER 22. – DECEMBER 21.

A Nyilas “az íjász”, akit a hatalmas Jupiter bolygó ural. A Nyilasok tüzesek, sokoldalúak, és ami a legfontosabb, igazságkeresők. A válaszok megszerzésének legjobb módja számukra, ha tartalmas kapcsolatot keresnek másokkal. Ennek ellenére a Nyilasok a legerősebb kapcsolódást a kreatív és ravasz tűzjegyű társaikkal, a Kosokkal és az Oroszlánokkal érzik leginkább.

BAK: DECEMBER 22. – JANUÁR 19.

Hallottál már a tengeri kecskékről? Most már igen – ez egy mitológiai vízi lény, amely a Bak jegyet képviseli. A Szaturnusz által uralt Bakok ambiciózusak és határozott kezdeményezők. Ha Bak vagy, akkor biztosan kőkemény vagy. (Mintha mindig akkor lennél a legjobb formában, amikor a legnagyobb akadályokkal kell szembenézned.)

VÍZÖNTŐ: JANUÁR 20. – FEBRUÁR 18.

A Vízöntőt a vízhordó jelképezi. A Szaturnusz és az Uránusz uralja, az ebben a jegyben született emberek gyakran humanitárius beállítottságúak, látnokok és progresszív lelkek, akiket érdekel, hogy a világot sokkal jobb hellyé tegyék. (Lehet őket hibáztatni?)

HALAK: FEBRUÁR 19 – MÁRCIUS 20.

A Jupiter és a Neptunusz által uralt Halakat a két hal szimbóluma képviseli (ami érthető, hiszen ez egy vízjegy). Álmodozó és spirituális, ez a jegy az asztrológiai utazás végét jelképezi. A Halak az előző tizenegy jegy tulajdonságait foglalja magába, hogy a szellemet a teljesség tökéletes állapotába hozza. Nem rossz csillagjegy, nem igaz?

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn