Hosszú Kapcsolatra Születtek Ezek a Férfi Csillagjegyek

Ezekben a férfi csillagjegyben nyugodtan meg lehet bízni, hiszen ők a komoly kapcsolat hívei, képesek bármit megtenni azért, hogy harmóniában, és szeretetben élhessenek egy életen át.

Bika
Egyfolytában tudja, hogy mit akar egy kapcsolatban, nem rejtegeti érzéseit, és kívánságait, de hajlamos kompromisszumot is kötni, ha a helyzet úgy adódik. Egy stabil párkapcsolatban érzi csak biztonságban magát, mindent meg fog tenni azért, hogy jól menjenek a dolgok.

Rák
Őszinte, megbízható, és hihetetlenül nagy a szeretetigénye. Fontos számára a család, pont ezért, ha kapcsolatba lépsz egy Rák csillagjegyű férfival, tudnod kell, hogy az 1. pillanattól kezdve komolyan gondolja. Mindent megtesz a partnere boldogságáért, de neki is nagyon fontos az, hogy szeressék.

Szűz
Mindig stabil párkapcsolatra vágyik, ő az a személy, aki soha nem megy bele egyéjszakás kalandokba, teljes mértékben megbízhatsz benne. Nyugodt, lojális, kiszámítható, ő a tökéletes partner.

Mérleg
Harmonikus, türelmes és kiegyensúlyozott, teljes szívvel-lélekkel magát adja egy párkapcsolatban, gyengeségeit sem fél kimutatni. Ha gondok merülnek fel a párkapcsolatban, nem fog elmenekülni, mindent megtesz azért, hogy megoldódjanak azok. Lojális, és elkötelezett, egy életre választ párt.

Bak
Hihetetlenül fontos számára a hosszútávú, családcentrikus kapcsolat. Számára 1. helyen egyfolytában a partnere áll, tűzön-vízen át harcol azért, hogy megtartsa akkor is, ha komolyabb próbatétel elé kerül a kapcsolatuk. Egy Bak csillagjegyű férfiből példás családapa, és lojális férj lesz.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn