Hozzád Milyen Partner Illik? Ez a Gyors Teszt Megmutatja

Ki illik hozzád a leginkább? Megtudod, ha kiválasztod a neked tetsző fát! Vess hát rájuk egy pillantást, és dönts….

Az 1-es, szív alakú fa azoknak az embereknek tetszik, akik bátrak és roppant elszántak.
Igen, Te vagy a kis lovag!
Kezedbe veszed a sorsod, és menetelsz, míg a célod el nem érted. A páncélod óriási, romantikus szívet rejt, ajándékokkal, szeretettel halmozod el kiválasztottadat, még akkor is, ha sokszor ezt nem viszonozzák.
Számodra az ideális partner, aki ugyanolyan tanult, találékony és kitartó, mint Te.

A 2-es fa tetszik?
Te a stabilitást tartod a legfontosabb dolognak a szerelmi életedben. Neked nem létezik a “szerelem 1. látásra”. Meg kell ismerned, meg kell szoknod azt, akibe aztán szerelmes leszel. Általában fontosabb az ész, mint a megjelenés, vonz az intelligencia. Szereted, ha a társad sikeres a saját életében, ha megáll önállóan a lábán.
Végül aztán ha egyszer valakit a szívedbe fogadsz, ahhoz hű maradsz életed végéig. ( Biztos, hogy az én kedvesem ezt a fát választaná)

3. Neked ez a csodálatos fa jött be?
Nálad totális érzelmi dominancia figyelhető meg. Gyengéd vagy és érzéki természetű, finom és művészi lélek. Imádsz beszélgetni, és nagyon kedveled a bókokat.
Sérülékeny vagy, szükséged van egy erős, határozott partnerre, aki támaszod lehet. Aki mellett biztonságban érezheted magad.

A 4-es fát az választja, aki a tökéletes kapcsolatra törekszik.
Még ha elsőre úgy tűnik, nem jött össze, akkor sem adja fel rögtön.
Ezt választottad? Akkor te is fontosabbnak tartod a kitartást, hogy a társaddal csiszoljátok egymást, alkalmazkodjatok egymáshoz, mint a gyors váltást.
Képes vagy megbocsátani, még a megcsalást is, viszont, mivel van benned jócskán vezetői hajlam, arra nem vagy hajlandó, hogy a kapcsolatban passzív fél légy. Számodra fontos az egyenjogúság.

Az ötödik fát választottad?
Huhúú, itt jön az érzelmi hurrikán!
Tüzes vagy, roppant szenvedélyes, emiatt a kapcsolataid nem mindig alakulnak simán. Gyakoriak körülötted az intrikák, nagy veszekedések, amik, érdekes módon csak erősítik a kapcsolataidat. Roppant rejtélyes az aurád, vonzod az embereket.
Amire igazából szükséged van az egy megfontolt, érett partner, aki olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amivel képes megszüntetni a konfliktusokat.


Számodra milyen lenne az ideális partner? Ha tetszett a poszt, kérlek oszd meg másokkal is, köszönöm!

kissemese
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn