Így adják ki magukból a dühüket a csillagjegyek! Rád mennyire igaz a jellemzés?

Minden ember másképp takarja, vagy éppen nem takarja a dühét. Van, aki hihetetlenül kiborul, míg más inkább elszámol tízig, és elfelejti a történteket. Lássuk, a szerint, te hogy állsz a dühkezeléssel!

Kos
Hihetetlenül hamar dühbe tudsz gurulni, és ebben a helyzetben mindenki tudja, hogy jobb a tíz lépés távolságot tartani tőled. Ajánlott megvárni, míg egy kissé lecsillapodsz, mert különben bárkivel hamar képes vagy összeveszni.

Bika
Általában inkább magadba fojtod az érzéseidet, te vagy az ún. passzív-agresszív típus, akiről látszik, hogy haragszik valamire, de nem mondja el. Inkább dühöng egész nap, és hajlamos a rossz kedvét másokra is átragasztani. Büszkeséged nem engedi, hogy másokat is beavass problémáidba.

Ikrek
Általában udvariasan, és jólnevelten viselkedsz mindenkivel, de mégis nagyon hamar látszik, ha zaklatott vagy. Ha egy dühös, és kiábrándult Ikrekkel élsz együtt, akkor te kell mindig megtedd az első lépést, mert különben képes hosszú ideig tartania a haragot.

Rák
Felettébb érzékeny, és empatikus személyiség vagy, pont ezért hamar ki tudnak hozni a sodrodból. Amikor feszült vagy, nagyon nehezen tudod kezelni a dolgokat, éppen ezért megpróbálsz először egy kissé lenyugodni, mielőtt döntenél, vagy cselekednél.

Oroszlán
Mivel egy nagyon tüzes jellem vagy, pont ezért hamar fel tudsz bosszankodni bármilyen kis apróságon. Egyik percben még mérges vagy, viszont valami hirtelen csoda folytán hihetetlenül hamar le is tudsz csillapodni. Eléggé stresszes életet élsz, hamar elveszíted a türelmed.

Szűz
Nagyon nyugodt tudsz maradni a kritikus helyzetekben is. Leginkább a passzivitás jellemző rád, ha csak lehet inkább visszafojtod az érzelmeid. Nem szeretnél másokat a problémáiddal zaklatni, ezért visszavonulsz, ha valami bajod van.

Mérleg
Ha valami bosszúság ér, soha nem tudsz egészen megbocsátani. Bármikor újra elő tud bukkanni belőled a düh, ezért jobb nem piszkálni téged a számodra kényes témákkal. Bár akarod, de nem tudod palástolni teljes mértékben az érzéseidet.

Skorpió
Hihetetlenül bosszúálló vagy, ha valaki megsértett, akkor véres bosszút forralsz ellene. Általában hátból támadsz, és olyankor, amikor a másik már azt hiszi, rég elástátok a csatabárdot. A dühödet jobb lenne valahol kiadd, mint hogy bosszú formájában rázúdítsd valaki nyakára.

Nyilas
Ha ideges vagy, nagyon tudsz kiabálni. Ebben a helyzetben az egész világ értesül róla, hogy valami nem tetszik neked. Érzéseid egyfolytában győzedelmeskednek feletted, rengeteg idő el kell teljen, míg megnyugszol, és újra normálisan lehet veled beszélgetni.

Bak
Ha valami bánatod van, azt jó mélyre elásod, és csupán hónapok múlva, amikor már eléggé felgyűltek a dolgok, akkor tálalsz ki a legközelebbi barátaidnak, családtagjaidnak. Úgy tűnsz, mintha minden rendben lenne, ezután, amikor kiborulsz, felettébb nehéz téged visszazökkenteni a harmonikus kerékvágásba.

Vízöntő
Nem kedveled a vitákat, ha dühös vagy, inkább megfordulsz, és elhagyod a helyszínt. Nem szereted, ha meglátszanak rajtad az érzelmeid, pont ezért, ha hihetetlenül csalódott, vagy mérges vagy, akkor is igyekszel kiegyensúlyozottan viselkedni.

Halak
Bármilyen kis probléma nagyon ki tud borítani. Ebben a helyzetben az egész világod összetörik, és felettébb nehéz meggyőzni téged arról, hogy vannak még szép dolgok, amikért érdemes élni. Próbálj megnyugodni, és tisztázni a helyzetet, ez lehet számodra a legjobb megoldás.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn