Így Figyelmeztet a Macskád a Negatív Energiákra! Erre Érdemes Figyelni…

A macskákról úgy vélik: megvédik az embert az ártó szellemektől, és cserébe nem várnak el semmit. Csupán dekódolnod kell a jeleket. Hamarosan megmutatjuk, hogyan…

A macska a különféle civilizációs korszakokban speciális helyet foglalt el. Évezredekkel ezelőtt istenként tekintettek rá, a középkorban rettegtek tőle, ma pedig cuki kis kedvencekké váltak, akik ott dorombolnak a párnáinkon. Ahhoz, hogy rájöjj, vannak-e az otthonodban ártó, megtisztítatlan szellemi erők, figyeld meg a cicád viselkedését. Régen a házat is úgy rendezték be, hogy beengedtek a lakásba egy kutyát és egy macskát. Ahova a kutya feküdt, oda került az ágy, ahova a cica oda soha nem tettek ágyat, mert a macska egyfolytában a rossz energiára fekszik, hogy azt semlegesítse.

Ha azt látod, hogy a cicád valamit hosszasan figyel és elemez, akkor az illető szellem ártó energiáinak fokozatát méri fel. Egy bizonyos helyen körbe-körbe mehet, figyelve egy pontra, vagy tárgyra.

A cica sokszor fenyegető nyávogásba is kezdhet, főként ha megérez rajtad valami rontást, vagy rossz energiát, amit valaki rosszakaród tett rád, ezért javasolt kimosnod a ruháidat, utána zuhanyozz le.

Ha a macskád nem eszik, nem akar játszani veled, mint korábban, és az állatorvos is azt mondta, hogy nem beteg, akkor egy ártó szellem tartózkodhat az otthonodban.

Megtörténhet, hogy a cicád elmegy otthonról, magával víve a negatív szellemeket, és soha többé nem tér vissza, de van amikor azért távozik, mert nem tud elbánni az erősen gonosz szellemi erővel, így ebben az esetben spirituális tisztító segítségét kell kérned, aki megtisztítja az egész lakásodat.

Rossz energiák semlegesítése a lakásban:
De nem csupán a macskák tehetnek azért hogy a lakásod nyugodt, kiegyensúlyozott tér maradjon, ahol öröm tartózkodni. Ennek érdekében javasolt lehet pallo santo fával átfüstölni a lakásunkat időszakonként, különösen a rossz zónákat. A jótékony hatása mellett még felettébb kellemes illata is van.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn