Így Használhatod Helyesen a Vonzás Törvényét! 7 Lépésben…

A vonzás törvénye manapság a legismertebb spirituális törvény – legalábbis elméletben. Mégis a gyakorlatban olyan kevesen használják jól az ebben rejlő erőt. Most megmutatjuk neked, hogyan működtetheted könnyen és egyszerűen a vonzás törvényét. Nem kell hinned benne, egyszerűen csupán próbáld ki ezt a 7 lépést, használd egy hónapig – a végeredmény megdöbbentő lesz.

1. Ismerd fel, mit nem akarsz a vonzás törvényétől!
Ez az a lépés, amit sokan kihagynak a vonzás törvényének használatából. Sokan abban a tévedésben élnek, hogy aki a vonzás törvényével dolgozik, az nem nézhet rá az élete nehézségeire, mert akkor azokból teremt többet. Ez viszont ebben a formában egy tévedés. Ahhoz, hogy elindulj az utadon, ahhoz, hogy változtass az életeden, tudnod kell, hogy honnan indulsz, és hogy mihez képest változtatsz. Az 1. lépés: Állj meg egy pillanatra, nézz körül az életedben, és vedd számba mindazt, amit nem akarsz. A legjobb, ha írsz egy átfogó listát arról, hogy mi mindenen szeretnél változtatni.

2. Pontosan határozd meg, mit akarsz kezdeni a vonzás törvényével.
Ha már van egy listád arról, hogy mit nem akarsz, jöhet a következő lépés: az, amit valójában akarsz. Igen, tudom: Párkapcsolatot. Vagy szerelmet. Esetleg pénzt. De pontosan milyet és hogyan? Fontos, hogy megértsd: minden esemény, ami történik veled, és nem tetszik neked, valójában azt a célt szolgálja, hogy felismerhesd, mit akarsz. Az, hogy “ezt nem szeretném”, nem elég a vonzás törvényének. Képzeld el, hogy egy étteremben rendelsz. Nem azt mondod a pincérnek: “Éhes vagyok, mert nincs nálam étel. Most már nem akarok éhes lenni, oldja meg, ahogy nekem a legjobb. ” Ehelyett tanulmányozod az étlapot, és pontosan megrendeled azt az ételt, amire vágysz.
A 2. lépés: Állítsd össze a rendelésedet, azt, hogy mit akarsz megtapasztalni mindazok helyett, amiket most tapasztalsz az életedben. Erről is készíts egy átfogó listát, amely minden életterületedet érinti.

3. Arra fókuszálj, amit akarsz a vonzás törvényétől!
Most, hogy már tudod, mit akarsz, és azt is tudod, hogy mit nem akarsz, eldöntheted, hogy mire koncentrálsz. Legtöbbünket úgy neveltek, hogy arra koncentráljunk, amit nem szeretnénk: “Nem akarok egyedül lenni. ” Vagy: “Nem akarok több idiótával randizni. ” Esetleg: “Nem akarom, hogy ez a kapcsolat tönkremenjen. ” – De amikor azt erősíted magadban, amit nem szeretnél, akkor a vonzás törvényét arra kéred, hogy azt hozza el a napjaidba, amit nem akarsz. A vonzás törvénye egyfolytában azt hozza el az életedben, amire koncentrálsz. Épp ezért az előző két lépésben elkészített listáid közül arra fókuszálj, amelyiken a vágyaid szerepelnek. A 3. lépés: Dobd ki, égesd el, semmisítsd meg az 1. listát, azt, amelyiken az szerepel, amit nem szeretnél. A 2. listát, a vágyaid listáját azonban tartsd magadnál, sűrűn vedd elő, olvasd el, és az ezen szereplő jó dolgokra fordítsd a figyelmedet.

4. Keress egy kicsivel pozitívabb gondolatokat
Ahhoz, hogy a vonzás törvénye szerelmet vagy más jó dolgokat hozzon a napjaidba, arra is szükséged lesz, hogy pozitívabban gondolkodj. Ehhez használhatsz mantrákat, olyan jelen idejű pozitív állításokat, amelyek segítenek átformálni az életedet. De fontos, hogy tudd: a mantrák és a pozitív gondolatok akkor működnek a legjobban, ha el tudod fogadni őket, ha hinni tudsz benne, hogy lehet úgy is, ahogy a mantra állítja.
A legjobb megoldás az, ha saját magad kezdesz el tudatosan dolgozni a gondolataiddal. Keresd meg, hogy mik azok a pozitív gondolatok, amelyeket el tudsz fogadni, amelyeket majdnem igaznak érzel már most is az életedre. A 4. lépés: Fogj egy papírt, és írd össze, hogy mit gondolsz most az életedről, mit gondolsz most a párkapcsolatodról (ha most nincs párkapcsolatod, akkor a következőről) és a párkapcsolatokról úgy általában. (Természetesen minden más céloddal kapcsolatban is összeírhatod a gondolataid listáját. ) Válaszd ki a lista legpozitívabb három gondolatát, és ezekre fókuszálj. Alkoss belőlük eggyel még pozitívabb gondolatokat, alakítsd őket úgy, hogy jókedvűvé tegyenek. Ezt a listát minimum hetente egyszer javasolt újraírnod. Meg fogsz lepődni, milyen gyorsan válnak egyre inkább pozitívabbakká a gondolataid.

5. Fogadd el az érzelmeidet!
Amikor a vonzás törvényével dolgozol, akkor a gondolataidat tudatosan alakítod, az érzelmeidet pedig figyeled és elfogadod. Sokan azt hiszik, hogy az érzéseket kell alakítani, vagy bárki előírhatja, hogy mit kell éreznünk. Ez viszont nem így van. Az érzelmek a lelkedből jövő üzenetek, amelyek pontosan mutatják, hogy mit javasolt tenned annak érdekében, hogy elérd a célodat. Miközben tudatosan egyre inkább pozitívabb gondolatokat választasz, javasolt az érzelmeidet, az érzéseidet megfigyelned és elfogadnod. Az érzéseid úgy működnek, mint egy iránytű: megmutatják, hogy merre javasolt haladnod, hogy elérd a vágyott céljaidat. Az 5. lépés: Figyeld meg az érzelmeidet, figyeld meg a vágyaidat, és kövesd azokat. Valószínűleg úgy hiszed, hogy 1-1 szíved mélyéből fakadó vágyad butaság, vagy eltávolít azoktól a céljaidtól, amelyeket a 2. pontban megfogalmaztál, de ez nem igaz. A szívből fakadó vágyaid egyfolytában a boldogság felé vezetnek, még akkor is, ha a logikus elméd nem érti, hogyan teszik ezt.

6. Cselekedj!
Az, hogy a vonzás törvényével tudatosan dolgozol, nem azt jelenti, hogy hátradőlsz, hanem azt, hogy tudatos munkát végzel. Felismerted, hogy mit nem szeretnél, eldöntötted, hogy mit szeretnél, már arra koncentrálsz, amit akarsz, ehhez megtaláltad a számodra elfogadható pozitív gondolatokat, és már pontosan érzed, hogy mit akarsz tenni. Akkor itt az ideje, hogy megtedd! Fontos, hogy tudd: minden vágyadat javasolt követned, nemcsak azokat, amelyeket egyértelműen össze tudsz kapcsolni azzal, ami a 2. lépésben megírt listádon szerepel. A 6. lépés: Tegyél a céljaidért. Minden nap tegyél meg minimum három dolgot, amelyek a 2. lépésben megfogalmazott vágyaidhoz vezetnek. Akkor vagy igazán hatékony, ha egy vagy legfeljebb két pontot választasz a listádról, és ezekért teszed meg azt a három lépést. Ezek a lépések lehetnek teljesen aprók is, a cél, hogy egyfolytában megtedd azt, amit jelenleg meg tudsz tenni.

7. A többiek nem tudják, mit tegyél
Azt, hogy a céljaidat hogyan éred el, te magad tudod a legjobban. Ahogy az 5. pontban láthattad, a belső érzelmi vezérlőrendszered pontosan tudja, hogy mit kell tenned. Ez a rendszer az egyszeri, ami igazi választ ad arra a kérdésre, hogy mit tegyél. Ezt nem javasolt megvitatnod másokkal, és nem javasolt azt kérdezned: te mit tennél a helyemben. Könnyen lehet, hogy ezzel csupán összezavarod magadat. Ha már tudod, hogy mit akarsz tenni, akkor ennek megtételéhez kérhetsz segítséget másoktól, de döntened egyfolytában neked kell. A 7. lépés: A többiek véleménye és tanácsai helyett a szívedre hallgass, és folyamatosan ellenőrizd, hogy valóban az 5. pontnak megfelelően cselekszel-e.

Fontos!
A vonzás törvényét akkor használod jól, ha nemcsak egyszer mész végig ezen a lépéseken, hanem mindegyiket beépíted a napjaidba. Először javasolt rászánnod az időt, és minden lépésre, a hozzá tartozó gyakorlattal együtt 1-1 napot szánni. De ha ezt megtetted, ha már tudatosan dolgozol a vonzás törvényével, akkor mindegyik lépést építsd be a napjaidba. Rendszeresen ismerd fel, ha valami olyasmivel találkozol, amit nem akarsz, határozd meg, hogy mit akarsz, és fordítsd a figyelmedet ez utóbbira.
A helyzettel kapcsolatos gondolataid közül válaszd ki a legpozitívabbat, és azt alakítsd még jobbá. Figyeld meg az érzéseidet, és cselekedj azoknak megfelelően, anélkül hogy másoknak meg akarnál felelni. Végül pedig adj hálát a pozitív változásért.


Ha minden ügyedben rendszeresen a vonzás törvényével dolgozol, akkor ezeket a lépéseket egymás mellett, egy időben és egyszerre fogod felhasználni. Egy kis gyakorlással minden lépés automatikussá válva beépül a gondolkodásmódodba. De ha szükséges, időről időre vedd elő ezt a listát, és tudatosan is menj végig a lépéseken!

nlc
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn