Így Programozhatod Át a Tudatalattid a Bőség Folyamatos Bevonzására, 3 Lépésben

Csupán három lépést kell követned, amit akár ma megcsinálhatsz, hogy már most elkezdhesd a tudatalattidat a bőség vonzására programozni.

Ha valami elsőre lehetetlennek tűnő dolgot szeretnél bevonzani az életedbe és vallásos vagy akkor sokat segíthet egy ima Szent Ritához.

De! Előtte tudnod kell, hogy ez könnyű… Tényleg nagyon könnyű. Csak fogadd el ezt. Ne próbálj vitatkozni. Egy kis hang talán azt mondja neked a fejedben most, hogy “semmi sem könnyű”.

Lélegzel most? Mennyire találod könnyűnek? Látod, nyilvánvalóan nincs igaza annak a hangnak a fejedben. El kell fogadnod, hogy könnyű, csak úgy mint a lélegzés, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el.

Ne küzdj, hogy elfogadd ezt. Csak lélegezz bele. Amikor elfelejted – és lehet, hogy elfelejted – csak finoman, szeretettel emlékeztesd magad, hogy ez könnyű. Ez a gondolkodásmód már önmagában csodákra képes az életedben!
Most pedig térjünk rá arra a három lépésre, amire szükséged van ahhoz, hogy a tudatalattit a bőség vonzására edzd.

1. Azonosítsd a tudatalatti hiedelmeidet
Amikor pénzzel, vállalkozással vagy bármi mással kapcsolatos gondolatokkal vagy tapasztalatokkal szembesülsz, ha rossz érzés van a gyomrodban, mindig ÁLLJ MEG.

Kérdezd meg magadtól: “Mit hiszek most, hogy így érzek?
Ha egy kicsit elüldögélsz ezzel a kérdéssel, azt fogod tapasztalni, hogy a hiedelmeid kezdenek a felszínre törni. Példa: Nem hiszem, hogy képes leszek időben visszafizetni a hitelemet. Nyugtalannak érzem magam emiatt.

A kérdés ebben az esetben tehát: Mit kell hinnem ahhoz, hogy így érezzek?
A tévhit: nincs annyi pénzem hogy mindenre jusson. A pénz lassan jön, gyorsan megy.

Mi a megoldás?
Jelentkezz be önmagad jobb változatával. Ez a változatod létezik, itt és most a jelenben is, különben el sem tudnád képzelni!

Kérdezd meg magadtól, mit érez az a személy, aki szeretnék lenni? Mit kellene hinnem ahhoz, hogy olyan sikereket éljek át, mint amilyeneket ő?

Hogyan viselkednél, cselekednél és érzenél, ha bőségben lenne részed?
Hogyha tényleg, őszintén el tudod képzelni és elég időt töltöttél el ezzel a gondolattal, meg fogod találni a válaszokat a kérdésre.
Ha ez megtörtént, nincs más dolgod, mint elfogadni a válaszokat, itt és most, a jelenben.

2. Feltételezd, hogy te vagy a bőségben élő éned
A tudatalatti elme közömbös. Vagyis nem érdekli, hogy amit a valóságodnak képzelsz, az igaz-e vagy sem!
A tudatosságnak két aspektusa van: A képzeletbeli és a fizikai. A képzeletbeli mindig megelőzi a fizikait. Mit gondolsz, mi történik, ha a tudatalattidat állandóan negativitással táplálod?

Még több negativitást kapsz!
Ahelyett, hogy híreket vagy videókat néznél, szánj időt reggel az első, és este az utolsó pillanatban arra, hogy úgy lásd az életedet, ahogyan azt tervezed.
Lásd úgy, mint ha ez lenne a VALÓSÁG. Érezd, hogy ez a MOSTban történik, ne pedig a távoli jövőben képzeld el.

Légy az előnyben részesített önmagad, azáltal, hogy úgy ÉRZEL, mintha az a változat lennél te. Az érzés a lélek nyelvéhez beszél. Ez az a mód, ahogy tudatosan programozod a tudatalattidat, hogy minden úgy változzon, hogy tükrözze ezt az új hitet az életedben.

Egy feltételezés, lehet hogy hamis, ha kitartunk mellette, tényként fog “megkeményedni”.

3. Vedd fel a gazdag, anyagilag sikeres TE személyét!
Légy ez a személy!
Aludj bele ebbe a feltételezésbe.
Ébredj fel benne.
Ha elfelejted, ne hibáztasd magad. Csak lépj vissza bele.
Ez olyan, mintha új öltönyt viselnél. Kezdetben talán kicsit furcsa érzés lehet. De minél többet viseled, annál inkább úgy érzed, mintha a második bőröd lenne!

Remélem, bőséges sikereket érsz el, és nyugodtan mentsd ezt a bejegyzést a Pinterestre, hogy mások is láthassák.

Köszönöm 🙂
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn