Így szabadulhatsz meg a narancsbőrtől olcsón és gyorsan

A legtöbb nő szenved a narancsbőr problémájától, képes bármilyen módszert kipróbálni, de mégis időről-időre kudarcot vall. A narancsbőr ugyanis makacsul ragaszkodik. Ha meg akarunk szabadulni tőle, készítsük el a cikk végén lévő keveréket és az ott leírt módszer segítségével garantáltan megszabadulhatsz a problémától.
 
Hogyan alakul ki?
A szervezetünk által fel nem használt cukor zsír formájában raktározódik el a bőr sejtjeiben, és felhalmozódik a kötőszövetekben. Ezek az energiatároló sejtek megduzzadnak, és a bőr felszíne felé türemkednek. A kötőszövet rugalmassága is csökken, amelynek köszönhetően a bőr egyenetlenné válik.
 
A folyamat mögött a helytelen étkezés és mozgáshiány mellett hormonális és genetikai okai is lehetnek. Nem véletlen, hogy elsősorban a comb és csípő részén jelentkezik, hiszen a szervezet zsírtartaléka itt a legnagyobb és ezzel általában hozzájárul a tipikus nőies alak megformálásához is.
 
Mivel járulunk hozzá a probléma kialakulásához?
Az 1. helyen áll a helytelen, rendszertelen táplálkozási szokás, a zsírban és kalóriában gazdag tápanyagbevitel, amelynek a legnagyobb részét a vacsoránál sikerül elfogyasztani. A bevitt mennyiség nagy része pedig ránk rakódik, és később már nehezen tudjuk lemozogni, főleg ha ülő munkát végzünk egész nap és estére már nincs erőnk és kedvünk konditeremben erőlködni. Most hogy tudod a kialakulásának okát, nézzük a receptet ami remek megoldást kínálhat rá…
 
Szükséges növények:
– 1/2 csésze kókuszolaj,
– 5 csepp citrom illóolaj,
– 5 csepp menta illóolaj
– 7 csepp grapefruit illóolaj
 
Használat:
Keverjük össze figyelmesen a hozzávalókat, a keletkezett krémet tegyük egy csavaros tégelybe. Naponta egyszer kenjük be a comb és has területét. Annak érdekében, hogy megszabaduljunk a narancsbőrtől, ajánlott az étrendünkön is változtatni. Amennyire tudjuk, mellőzzük a cukros, rengeteg szénhidrátot tartalmazó élelmiszereket, fogyasszunk sok folyadékot, és végezzünk napi fél óra testmozgást minimum.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn