Így taníthatsz másokat, a horoszkópod alapján:

Nézd meg, hogy neked melyek a legértékesebb tulajdonságaid, amit érdemes volna tanulni tőled, illetve te miket leshetnél el a többi csillagjegytől.

Mérleg

A Mérlegek arra ösztönöznek másokat, hogy mindent pozitív irányból közelítsenek meg. Segítenek minket abban, hogy tiszta szívvel, kedvesen forduljunk a világ felé és mindenben képesek legyünk meglátni a jót. Hatásukra kifinomultabb emberekké válhatunk.

Skorpió

A titokzatos Skorpiók példát állítanak elénk a ravaszságukkal. Képesek rá, hogy a legnagyobb csatákat is a legkisebb káosz és problémák nélkül vigyék véghez. Kellő jártassággal és logikával mindent el lehet érni, anélkül, hogy közben bármilyen nehézségbe is ütköznénk, vallják a Skorpiók. A spiritualitás és a természetfeletti képességek elsajátítása is közel áll hozzájuk.

Nyilas

A Nyilasok rendkívül szabad szellemű emberek, akik megmutatják számunkra, hogy milyen az, amikor valaki nem feszeng semmin. Nagyon szeretik a kalandokat, a kihívásokat, járni a világot, új dolgokat kipróbálni. Velük sok érdekes tapasztalatban lehet részed. A humorérzékük alapvetően páratlan.

Bak

A Bakok általában kimértek, egyáltalán nem hirtelen típusok, akik mindig képesek higgadtak maradni és ügyelni, hogy az érzelmeik átvegyék a kontrollt felettük. Arra tanítanak, hogy előbb gondolkodj, utána cselekedj. Maradj logikus, megfontolt és bölcs. Ne csak álmodozz, hanem tegyél is érte. Kellő kitartással mindent elérhetsz, amit csak akarsz.

Vízöntő

A Vízöntők az egyediség jelképei. Ők azok, akik soha nem akarják megjátszani magukat és arra ösztönöznek másokat is, hogy önmagukat adják, ami mellettük meglepően egyszerűen is megy, hiszen sosem támasztanak irreális elvárásokat mások felé. Segítenek abban, hogy elfogadjuk önmagunkat és hogy büszkék legyünk arra, amit csinálunk.

Halak

A Halak bebizonyítják számunkra, hogy a kedvesség, a türelem és a megértés mennyire fontos a világban. Ezek nélkül az erények nélkül nem lehet boldogan és kiegyensúlyozottan élni. A legtoleránsabb jegy, aki arra ösztönöz másokat, hogy ne adják fel az álmaikat, még ha azok földtől elrugaszkodottak is. Megmutatják, hogy az érzelmesség nem egyenlő a gyengeséggel.

Kos

A Kosok nagyon jók abban, hogy teljesen elengedjék magukat. Képesek arra, hogy kontroll nélkül cselekedjenek, és ha ezt megengedik maguknak, akkor abszolút ki tudják kapcsolni magukat, aminek nagyon jó hatása van a szellemi működésre időnként. Emellett a gyakorlatiasságuk irigylésre méltó, hiszen valahogy mindig képesek elérni, amit akarnak.

Bika

A Bikák képesek a jelenben élni és nem ráfeszülni a jövőre. Érdemes ellesni tőlük, hogy hogyan lehet úgy elérni valamit az életben, hogy amiatt ne hajszoljuk túl magunkat. Tenni kell ugyan érte, cselekvőképesnek maradni, de soha nem szabad siettetni semmit.

Ikrek

Az Ikrek pezseg és motivál másokat, legfőképpen arra, hogy hozzák ki magukból a legjobbat, tanuljanak és fejlődjenek. Az Ikrek tudja, hogy mindenki tehetséges valamiben és ezt kamatoztatnia is kell. A felelősségvállalásban is nagyon jók.

Rák

A Rákok segítségével az érzelmi intelligenciánk fejlődhet. Hatásukra sokkal jobban képesek leszünk kifejezni érzéseinket, megérteni a bennünk zajló történéseket. Ők mindenkit képesek a bizalmukba fogadni, mindenki felé szeretettel fordulnak és segítenek, amiben csak tudnak. Önzetlen a szeretetük.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon impulzív személyiségek. Képesek rá, hogy állandóan harcra buzdítsák a környezetükben lévőket. Fontos számukra, hogy szenvedéllyel, tűzzel csináljanak mindent az életben. Ezt a hozzáállást nagyon jól el lehet lesni tőlük. Megmutatják számunkra, hogy a tettek ereje a leghatalmasabb.

Szűz

A Szüzek képesek megmutatni a leginkább, hogy hogyan kell jól élni az életet. Hogyan kell bölcsen, szervezetten, biztonságosan élni. Hogyan kell kitartóan küzdeni mindenért, amit szeretnénk elérni az életben, mert a sült galamb senkinek nem fog a szájába repülni. A tudás hatalom, ami számukra akár mottó is lehetne.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn