Így teremthetsz magadnak kellemes, örökké friss leheletet! Csak szódabikarbónára lesz hozzá szükséged

Sajnálatos módon az az igazság, hogy reggelente senki sem ébred úgy, hogy friss a lehelete. A baktériumok éjjelente elszaporodnak a szájban, mivel a nyálműködés nem olyan mint napközben. A nyál megtisztítja a szájat. Reggelente csupán attól lehet friss a leheletünk ha fogat mosunk.

Erős illóanyagú ételek fogyasztása után, mint a hagyma, vagy a fokhagyma kellemetlen lehet a leheletünk. A fogmosás ebben az esetben is segíthet. Sok ember nem is tudja, hogy kellemetlen a lehelete. A szakértők mérőeszközzel is meg tudják állapítani, hogy mennyire kellemetlen valakinek a leheletet.

Van egy otthoni módszer, amivel te is tesztelheted, hogy kellemetlen a leheleted, vagy sem. Tekerj egy gézdarabot a nyelvedre, ha sárga, vagy kellemetlen a szaga akkor gond van a leheleteddel. Ne aggódj, van egy módszer, amivel könnyedén felfrissítheted a leheleted.

Szódabikarbóna
Igen, jól olvasod, a szódabikarbóna az ami frissé teheti a leheleted. Azért hatékony, mert semlegesíti a nyelven és a fogakon összegyűlt savakat.

Így használd a szódabikarbónát:
Fél teáskanálnyi szódabikarbónát oldj fel folyadékban és öblögess vele.
Vizezd be a fogkefédet és mártsd bele szódabikarbónába, ezután dörzsöld át vele a fogaidat.
Próbáld ki bátran, mert ezek a módszerek hihetetlenül hatékonyak! Könnyű, olcsó megoldások, amelyek szinte azonnal felfrissítik a leheleted.

hasznos.com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn