Illeszkedik ez a 2 Vonal a Tenyereden? Akkor Te Igazán Különleges Vagy!

A szívvonal az a fő vonal, ami az ujjakhoz legközelebb fut végig a tenyéren. Háromféleképpen kapcsolódhatnak: vagy a bal van felül, vagy a jobb, vagy összeérnek. Tedd össze a két tenyered és figyeld meg, hogy a bal és a jobb szívvonalad milyen “viszonyban van” egymással. Annak is van jelentése, ha egyik magasabban fekszik, mint a másik, de az igazán speciális az, ha pontosan egy vonalban vannak. Elmondjuk, mi mire utal!

1. A BAL KEZEDEN LÉVŐ VAN MAGASABBAN
Ha a bal kezeden lévő vonal van magasabban, azt jelenti, hogy nagy harcos vagy. Főleg akkor, ha a szerelemről van szó. Nem rettegsz kiállni önmagadért – persze csupán abban az esetben, ha utána megkapod érte a jutalmadat. Ritkán elég agresszív tudsz lenni, ha arról kell dönteni, mi a tied és mi a másé. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor simán átgázolsz mindenen és mindenkin, hogy megkapd, ami neked jár. Külsőleg szép vagy, sokakat megbabonáz a szépséged. Hihetetlenül független személyiségnek ismernek, aki sose lenne képes könyörögni bárkinek bármiért.

2. A JOBB KEZEDEN LÉVŐ VAN MAGASABBAN
Ha a jobb kezeden lévő vonal van magasabban, akkor idős lélek vagy. Kifejezetten keresed az idősebbek társaságát, főleg szerelmi kapcsolatok terén szereted az évtizedes korkülönbségeket, mert kizárólag így tudod elképzelni az életed. Szeretsz eltérni egy kicsit a hagyományostól, kedveled, ha nem minden ugyanolyan, mint ahogy a többiek is csinálják. Hihetetlenül jó szerető és szerelmes vagy, csordultig telt a lelked érzelmekkel és egyfolytában kiállsz azok mellett, akik közel állnak hozzád. Imádsz szabadon élni, és nem igazán érdekel, mit gondolnak rólad a többiek.

3. A VONALAK TÖKÉLETESEN PASSZOLNAK EGYMÁSHOZ
Ha a vonalak tökéletesen passzolnak egymáshoz, akkor te vagy az ember, akinek a legnagyobb és legtisztább szíve van. Olyan kedves és előzékeny a természeted, hogy aki veled beszél, egyfolytában visszanyeri a hitét a világban – abban, hogy létezik még emberi jóság a földön. Hihetetlenül jó érzéked van másokhoz, hamar megérzed, ha segíteni kell, és azt is, hogy miben. Ennek köszönhetően borzasztóan nagy empátia lakozik benned. Sokan hozzád fordulnak, amikor úgy érzik, támogatásra van szükségük. A párkapcsolatokban mindenedet odaadod a másiknak – ha tökéletes emberre találsz, akkor ezt hihetetlenül fogja értékelni. A hirtelen változásokkal viszont bajban vagy, nem kedveled őket, mert nem tudsz rájuk felkészülni. Ha viszont megtanulsz alkalmazkodni, akkor hihetetlen dolgok várnak rád – ilyen jó természete ugyanis keveseknek van…irigykedünk rád!

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn