Ilyen Apa Vagy, A Horoszkópod Alapján!

Vannak olyan egyének, akik saját véleményük szerint nem szeretik annyira a gyerekeket, egyszerűen nincs türelmük hozzájuk. Van, aki úgy gondolja, hogy belőle nem válna jó szülő. Most megtudhatod, hogy melyik csillagjegyekből lesznek a legjobb apák!

Kos
A Kos szülő azt szeretné, hogy gyereke mindent megkapjon az életben, amire csupán szüksége lehet. Minden vágya az, hogy gyereke sikeres, és elismert legyen. Állandóan ott áll mellette, hogy támogassa az életben.

Bika
Hihetetlenül nyugodt és kiegyensúlyozott. Nem akar semmit ráerőltetni a gyerekére, de minden lépésében, és döntésében támogatja. Nagylelkű, és vicces. Ha fegyelmezni kell, felettébb szigorú.

Ikrek
Bár hihetetlenül fontos számára a gyereke, mégis rengeteg időt tölt a munkahelyén, és eléggé elfoglalt. Ha ideje jut egy kis kikapcsolódásra, akkor felettébb szórakoztató, és rengeteget játszik a gyerekkel. Nagyon sokat mesél neki, és számos dologra megtanítja.

Rák
A Rákok az összes csillagjegy közül a legmegbízhatóbb apák. Nagyon háziasok, rengeteg időt töltenek otthon, imádnak a családjukkal lenni. A gyerekre egyfolytában van idejük, szívesen foglalkoznak vele.

Oroszlán
Az Oroszlánok felettébb szigorúak, és igényes apák. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy megfelelő életet biztosítsanak a családjuk számára. Vigyáznak arra, hogy soha ne veszítsék el a gyerekük bizalmát.

Szűz
Szeretetét nem a szavakon, hanem tettein keresztül mutatja ki. Rengeteg idő tölt a gyerekével, szereti tanítani, és játszani vele. Azt szeretné, ha az ő gyereke lenne mindenben a legjobb.

Mérleg
Nagyon magas a gyerekével szembeni elvárása, mégis rengeteget foglalkozik vele, és arra törekszik, hogy a lehető legboldogabb legyen. Ha nem is mutatja ki egyfolytában, de nagyon szereti, és büszke a gyerekére.

Skorpió
Felettébb határozott, és állandóan rendre, fegyelemre inti a gyereket. Mindenben támogatja, ő csupán azt szeretné, hogy gyereke boldog, és sikeres legyen.

Nyilas
A Nyilasok nagyon játékosak, pont ezért könnyen megtalálják a gyerekekkel a hangot. Főleg a kis gyerekekkel hihetetlenül jól kijönnek, rengeteget játszanak, de később sem adódik különösebb gond.

Bak
Kissé konzervatívak, és fontosak tartják, hogy gyerekeik a hagyományos értékek tisztelői legyenek. Alkalmanként kissé nehezen fegyelmeznek, de odafigyelnek arra, hogy gyerekeik helyesen viselkedjenek.

Vízöntő
A legjobb apák közé tartozik. Leginkább azt várja, hogy a gyereke kicsit nőjön, hogy számos értékes dolgot tudjon tanítani neki. Kisebb viták alakulhatnak ki köztük, hiszen soha nem hagyja az utolsó szót másra.

Halak
A csendes apa egyfolytában arra ösztönzi a gyerekét, hogy barátkozzon, építse ki a szociális kapcsolatait. Felettébb szereti a gyerekeit, megtanítja őket, hogy hogyan mutassák ki érzéseiket.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn