Ilyen Királynő Vagy, A Horoszkópod Alapján!

Számos hölgy ábrándozik arról, hogy valódi királynőnek képzelhesse magát, mi most megértheted, miért vagy királynő aszerint, amikor születtél.

Január, a célok és a kitartás királynője
Ezek a nők emelt fővel viselik az életben adódó gondokat, nem sírnak senkinek, de ők kezelik a többiek problémáit és jó tanácsokat adnak. Amikor egyszer mégis elfáradnak akkor jobb ha elfutsz előlük, mert kirobbannak.

Február, a királynő aki semmitől sem fél
Ezek a hölgyek önfejűek és hisznek a saját erejükben, ez hajtja őket. Irányító típusok, nem félnek semmitől és eszes döntéseket hoznak. Az ötleteiknek köszönhetően sűrűn befolyásolják a körülöttük élő embereket és szeretik a gyerekeket.

Március, a bájos királynő
Ezek a hölgyek hihetetlenül finomak és kellemes megjelenésűek, viszont makacsak. Az ilyen királynőknek hihetetlenül jó az ízlésük, könnyen bevonzzák azokat a férfiakat, akik hajlandóak arra, hogy megvédjék őket az életben.

Április, a kirobbanó királynő
Az ő erejük nem abban nyilvánul meg, hogy megszegik a szabályokat, hanem abban, hogy csupán egyéni szabályaik vannak. Ezek a hölgyek hihetetlenül vonzzák a férfiakat, szinte 1. látásra. Hihetetlenül határozott és eszes céljaik vannak.

Május, a makacs királynő
Ezek a hölgyek hihetetlenül finom lelkűek, de az életben igazi harcosok, egyenesek és nem szeretik a kompromisszumokat. Egy ilyen nőben minden ott van amire egy férfinak szüksége lehet. Hihetetlenül jó feleségek lehetnek és jó vezetők, óriási erővel és akarattal rendelkeznek.

Június, a látnok királynő
Ezek a hölgyek lelkükből fakadóan hihetetlenül aranyosak és kerülnek minden harcot. Érzik az emberek lelkét és fejlett a 6. érzékük, ezért szinte egyfolytában előre tudják, egy adott helyzet, hogyan fog alakulni. Viszont ez a képességük, csupán érett korukra alakul ki.

Július, a szívtipró királynő
Gyerekkorukban elragadóak, de idővel erős nőkké és anyává válnak. A férfiak odáig vannak értük, az évek múlásával a szépségük egyre inkább csupán fokozódik. Ezek a nők nem igazán figyelnek a környezetükben élőkre, csupán a családjuk fontos a számukra.

Augusztus, a császárnő
Ezek a hölgyek valódi vezetők, képesek arra, hogy rengeteg embert irányítsanak. Rengeteg dologban kitűnőek, de az 1. hely egyfolytában a családé és az otthonuké. Ezek a hölgyek hihetetlenül példásak és őszinték, a körülöttük lévő emberek pedig kihasználják ezt a tulajdonságukat.

Szeptember, csodák királynője
Ezek a hölgyek különbözőek lehetnek, egy dolog azért mindegyiküket jellemzi, csodákat mesélni a legapróbb dologról is. Szeretnek túlozni, így hívják fel magukra a figyelmet. Jó feleség válhat belőlük, de hajlamosak a letargiára.

Október, a kiegyensúlyozottság királynője
Ezek a hölgyek olykor maguknak való, nyugodt személyiségnek tűnnek, de belül a fagy és a tűz tombol a lelkükben. Ezek a hölgyek képesek minden férfit megbolondítani a kissé naív, de mégis bájos stílusuknak köszönhetően.

November, a mágia királynője
Ezek a hölgyek magnetikusak és szenvedélyesek, mindent idejüket a szenvedélyre áldozzák. Jó emberismerő és előre tudják a másik ember terveit is. Lelküknek köszönhetően számos esetben előre tudják, mi fog történni, sokszor megálmodnak dolgokat.

December, a vándor királynő
Ezek a hölgyek le tudják élni az életüket egy helyen, pedig a lelkük mélyén valami messzi és elérhetetlen helyről ábrándoznak. Sokszor teljesül az álmuk, ezek a királynők gyönyörű külsővel rendelkeznek és vonzók.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn