Ima Szent Mihály arkangyalhoz, a védelemért

szent-mihaly

Szent Mihály a legkönnyebben elérhető, segítőkész arkangyal, aki mindig készen áll, képes és hajlandó segíteni mindazoknak, akik őt hívják. Nagyon hasonló mint Szent Rita lehetetlen dolgok megvalósulásáért történő imája, azonban ez inkább a védelem és erő kéréséről szól a nehéz helyzetekben.

Az alábbiakban elolvashatod a Mihály arkangyal imáját:

Ó Mihály főangyal, arra kérlek, hogy védj meg, emelj fel és inspirálj, hogy a legmagasabb és legnagyobb jóval összhangban éljek.
Vegyél körül szeretetszárnyaiddal, és állj elém, áldd meg energiámat erőddel, bátorságoddal és igazságoddal.

Kérlek, tisztítsd meg energiámat és rezgésemet, teljesen elengedve minden negatív energiát, korlátozó hiedelmet, félelmet, illúziót és negatív energetikai lenyomatot, ami jelen van az energiámban és fizikai lényemben.

Kérlek, segíts elengedni mindent, ami megakadályoz abban, hogy teljesen és maradéktalanul megtapasztaljam a minden pillanatban jelenlévő szeretetet és fényt.

Mihály arkangyal, arra kérlek, hogy használd fénykardodat, hogy elvágj minden kétséget, félelmet, bűntudatot vagy negativitást, ami körülöttem van. Vágj el minden olyan zsinórt, amely az idő vonalain keresztül elnyeli az energiámat és életerőmet, és segíts nekem, hogy a fényemet és személyes erőmet, amely elszívódott, most visszanyerjem.

Kérlek, vezess engem az utamon, és segíts nekem, hogy az Isteni akarat szerint, a legmagasabb és legnagyobb jó érdekében megvalósítsam a legfőbb célomat, és így legyen. Köszönöm. Ámen.

Ne felejtsetek el segítséget kérni!
Mihály arkangyal szívesen segít neked minden ügyben, minden pillanatban, de tiszteletben tartja szabad akaratodat, és nem avatkozik bele a kifejezett engedélyed nélkül. Érdemes lementened, és minden nap elmondanod ezt az imádságot, ha hosszútávú nehézségek elé nézel.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn