Íme a Férfiak Negatív Oldala – Horoszkóp Alapján!

Milyen jegyű a párod? Most megismerheted a legrosszabb tulajdonságait…

Mérleg
Megbízhatatlan, opportunista, mindenkinek azt mondja, amit az akar hallani, nem áll ki senkiért és semmiért. Igaz, kellemes társaság, mert nem agresszív (vagy csupán ritkán), de támasznak aztán nem lehet nevezni. Imádja jól érezni magát, a művészeteket, kellemes programokat keresi. A munka csupán púp a hátán. Mivel általában gyönyörű, nem árt figyelni, kivel flörtöl a hátad hátterében. Már persze, ha rá tudtad venni, hogy kapcsolatba kerüljetek (vagy még gondolkozik? )

Skorpió
Kiszámíthatatlan, drámafüggő, makacs, bosszúálló és manipulatív. Még szerencse, hogy olyan jó az ágyban, mert különben tényleg mi értelme lenne vele lenni. Párjával összeolvad, nem lehet élete a Skorpión kívül. Társa a tulajdona, játéka, áldozata egyben. Amit ne csinálj Skorpióval: ne rendeld alá magad neki, ne csald meg, ne hazudj neki, ne higgy neki és ne akard megváltoztatni. Akkor valószínűleg túléled. A Skorpió megvéd a külvilágtól, mert hűséges, viszont ő mindent megtesz, hogy a lelkedet is kiszívja belőled. Kevés jegy tud vele kijönni.

Nyilas
A Nyilas férfi egy tünemény. lelkes, eszes, szórakoztató, pozitív, vidám, feldob már a jelenléte is. Kivéve, ha rossza kedve, mert akkor bántóan, agresszívan kritikus, sőt durva, hajlamos a depresszióra, amit kevesen tudnak róla, de a partnere jól ismeri ezt az oldalát. Ő maga teljes szabadságot követel, de ezt nem feltétlenül adja meg. Nemigen lehet rá számítani a rosszban, mert hihetetlenül önző, ha azt kéred, keressen pénzt, azt mondja, lehúzod az unalmas maradiságoddal. Kapcsolatban is érezteti, hogy senkire nincs szüksége. csupán szakítás után veszi észre, mennyit értél.

Bak
Egy kőszikla. Valódi támasz, jóban rosszban. de annyi az érzelme is, mint egy kősziklának. Illetve a gyerekeit imádja. Jobban, mint a feleségét. Beszélgetni néha lehet vele, mert folyton dolgozik. Azonban nem hagyja, hogy éhen halj, és minden praktikus dolgot magára vállal a kapcsolatban. Az érzéseket próbáld meg máshol pótolni. Ha elváltok, mindenből ki akar ezután forgatni, mivel már nem vagy értékes számára, vége az adakozásnak. Később nem is fog rád emlékezni, mert egy régi projectnek számítasz. Ja, és minden pénzt el is vesz, mert ebben utánozhatatlan.

Vízöntő
Az egész világot szereti, kíváncsian figyeli. Mondjuk téged nem annyira, mivel már látott, nem vagy újdonság. Szeret túlozni, és a konfliktusokat elkerülni úgy, hogy egyszerűen elkezd másról beszélni. Nem hihetetlenül fogja kimondani, hogy szeret, mivel nem szeret, illetve annyira, mint azt az érdekes kínai vázát ott a múzeumban, ahova együtt mentetek, tehát mint a világ egyik jelenségét. És a Vízöntő azt hiszi magáról, hogy érdekes, pedig sokszor csupán idegesítően szokatlan, és érthetetlen dolgai nem a nagyságról, hanem a kényszeres különbözni vágyásról tanúskodnak. Közben olyan makacs, mint egy Bika.

Halak
A Halak férfi jelleme nagyban függ aszcendensétől, és attól, hogy a Kos vagy a Vízöntő jegyhez áll-e közel a születésnapja. A Kos-Halak inkább ragadozóhal, a Vízöntő közeli azonban távolabb sem lehetne a Földtől. A halak férfi mindenesetre meglehetősen irracionális is nehezen kezelhető, mert elúszik minden probléma elől. Az igazságot meglehetősen sajátosan értelmezi, legjobb, ha ellenőrizzük állításait. Kapcsolataiban tapadós, olyannyira, hogy előfordul, hogy régebbi kapcsolatait sem tudja kellőképpen lezárni, ha nem figyelünk, kész érzelmi háremet tart maga körül. Látszólag érzékeny, és kenyérre lehet kenni, de olyan lelki problémákat kreálhat a semmiből, hogy nő legyen a talpán, aki ezeket kezelni tudja. Nem ritka, hogy alkoholfüggő vagy valami mástól függ.

Kos
Kötözködik, harcol, otthon is. Figyelem küszöbe 4 perc, ha ennyi idő alatt elmondod, mit szeretnél, valószínűleg megérti. Könnyen elunja magát, és hihetetlenül önző tud lenni. A Kos önzésből hűtlen: ha nem körülötte forog minden, már el is kezd vadászgatni, mert a Kos a nagy vadász. Nem kenyere a pénzköltés sem, imádja fogához verni a garast. Ritkán félelmetes dühkitörései lehetnek. Ha szerelmes, tud hűséges lenni. A világon semmiből nem tanul, és azt hiszi golyóálló, lehet érte aggódni.

Bika
Minden bája, tüneményessége elmúlik, amint elkényelmesedik egy kapcsolatban. Akkor imádja kritizálni párját, és kiszolgáltatni magát. A nehézségekre tesz, csupán az élet kellemes oldalával hajlandó foglalkozni. Pozitívuma, hogy anyagilag hajlamos ellátni partnerét. De vannak valódi lusta Bikák, akik azt sem. Ha fiatalon érte érzelmi csalódás, akkor valódi strici lehet, mindent gyűjt, még a nőket is rosszabb napokra. Csupán az evés, ivás, ágybeli jelenetek érdeklik igazán. Na jó, ritkán egy kis művészet. Iszonyatosan makacs és lassan mozdul. Kész öröm vele az élet.

Ikrek
A szavak, szavak. Úgy csűri-csavarja az igazságot, ahogy neki jól esik. Párját előbb elviszi balra, aztán jobbra szavaival, ezután mindent elér nála, amit akar. A testi szerelmet hamar megunja egy kapcsolatban, nehéz fenntartani az érdeklődését. Egy flörtölőgép, és nem is érti, mi ezzel a probléma. Nagy gyerek, de sokszor ezért elég jó apa is, mert egyenrangúként kezeli utódait. Türelmetlen, hamar elunja magát, és folyton vele kell foglalkozni. Ha nem kapja meg a figyelmet, akár agresszívvá is válhat. Minden tele van vele, eluralja a teret.

Rák
Gondoskodó és érzékeny. Aztán besértődik és hisztizik. Féltékeny. Amikor féltékeny, nem tud szeretni, olyankor meg kell nyugtatni, könyörögni neki, hogy higgye el, csupán ő van a világon a nőnek. Akkor megint aranyos lesz, és kezdődik elölről. Depresszióra hajlamos, imád enni, az anyukáját és a családját, de épp ezért ragadós is. A vízjegyekre jellemzően mindent elural maga körül az évek során. Tud agresszív és passzív agresszív is lenni. Közben meg valódi megmérettetésekben konfliktuskerülő. Nem egyfolytában árulja el a teljes igazságot szeretteinek.

Oroszlán
Vidám, híres, bájos. és rendszeresen kell az egóját legyezni. Ha ez nincs meg, jön a kóborlás, hűtlenség, sértettség, hidegség. Makacs, és minden megfelelő kell legyen körülötte saját magán kívül. Neki egyfolytában igaza van, ha valakinek bármi nem tetszik, mehet, ahova akar, az oroszlán nem fog változni. Tud pénzt keresni, de képtelen vele bánni. Mindent elkölt, ami a keze ügyébe kerül.

Szűz
Az általában egészségtudatos, jóképű Szűz férfi először alázatos, kedves, izgalmasan lendületes. Aztán, amikor elkezdődik a kapcsolat, minden más lesz. Először csupán néha kritizálja a másikat, de egyre inkább többet panaszkodik és kifogásol. Képes egészen lerombolni párja önértékelését állandó kritikájával. egyszerűen képtelenség neki megfelelni. Ráadásul hipochonder, és a testének rabja.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn