Ismerd Meg a Pénzvonzó Mudrát – Nem Lesz Több Anyagi Gondod!

A mudra a buddhizmusban, vagy a hinduizmusban alkalmazott különleges kézmozdulat, melyek segítségével energiákat irányítunk az életünk azon területére, amelyre jelenleg szükségünk van. Segítségükkel meggyógyíthatjuk magunkat, erőt, és bölcsességet nyerhetünk. Rengetegen küzdenek anyagi problémákkal egész életükben, de, ha ezt a mudrát elsajátítják, akkor sokkalta jobban alakulna minden körülöttük.

Előfordulhat, hogy az anyagi jóléthez vezető energia mezőben rövid időre akadályok keletkeznek, és ezeket mindenképp fel kell oldani. Az alábbi mudra segítségünkre lehet abban, hogy több pénzhez jussunk, és rendben legyen az anyagi életünk. Sajátítsuk el, és végezzük napi rendszerességgel, és többé nem lesznek anyagi nehézségeink.

Mindössze annyit kell tenni, hogy a hüvelyk-, mutató-, és középső ujjunkat érintsük össze, ezután emeljük a tenyerünket az arcunk elé. Hunyjuk le a szemünk, koncentráljunk, és lélegezzünk mélyeket. Maradjunk így 2-3 percen keresztül, naponta minimum egy alkalommal, de kétszer is elvégezhetjük ezt a gyakorlatot.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn