Ők Isten Kiválasztott Csillagjegyei! Különleges Dolgokat Szánt Nekik

Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos emberek speciális isteni kegyelemben részesülnének. Bármihez nyúlnak, az arannyá válik, bármilyen lépést is tegyenek, mintha természetfeletti segítő kezek egyengetnék útjukat.
Vannak olyan csillagjegyek, akikre különösen igazak ezek az állítások. Nézzük, hogy kikről van szó.

Oroszlán
Az Oroszlánt minden ismerőse a szerencse gyermekének tartja, és ebben nem tévednek. Amibe belefog, abban sikere van, elismerésben részesül és megjegyzik a nevét. A nagylelkűség, amely viszonzásképpen belőle árad a felsőbb Erők célját szolgálja. A mennyei védelmen keresztül, amellyel felruházzák mártír tetteket is véghez visz. Amikor igazán nagy tetteket akar véghez vinni, akkor egy Szent Rita ima hatalmas segítséget jelenthet számára.

Halak
Hajlamosak túlgondolni a dolgokat, mielőtt cselekednének, de megvan bennük a kellő ambíció, még ha legtöbbször nem is engedik láttatni és rendszeresen isteni kegyelem alatt állnak. Ennek a kettőnek a kombinációja viszi előre őket az utukon. Speciális érzékenységgel, empátiával és alázattal vannak felruházva. Képesek megérteni a lelki világ üzeneteit és a megismert dolgokat a mindennapokban használni.

Nyilas
Nagy belső hittel rendelkeznek, még ha ezt elsőre nem is gondolná róluk az ember. A csillagok és a felsőbb világ erői az oldalukon állnak és védelmet biztosítanak számukra. Védőangyalok kísérik őket utukon.

Képesek felismerni az adandó jó lehetőségeket és azt a maguk javára fordítani. Szívesen állnak ki egy jó ügy mellett, amely a többiek javát szolgálja, ezáltal hálát adva mindazért, amit az isteni kegyelem által elnyernek. Szeretnék, hogy mindaz az a szerencse, amiben ők részesülnek, másra is ráragyogjon.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn