Isten személyes üzenete számodra: “Bízz bennem” – ezt csak az igaz hívők fogják elolvasni

Gyermekem, ha bízol bennem fogadd az üzenetem, és meg fogod találni rendíthetetlen, ölelő szeretetem. Néhányotok hosszú útja közben elvesztette reményét, csalódásoktól terhelten, amelyek visszatartják őket attól, hogy újra kockázatot vállaljanak. Gépiesen haladnak előre, a remény szikrája nélkül szívükben.

Mások olyan világi megoldásokban keresik a reményt, mint a tőzsde vagy akár a lottó. Én azonban arra hívlak benneteket, hogy reményeteket teljes egészében belém helyezzétek, függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal néztek most szembe az életetekben.

A te történetednek dicsőséges és örömteli vége van. Bár az előtted álló út homályosnak tűnhet, a sötét alagút végén örök fény vár rád. A kereszten elvégzett munkám révén az egyetlen remény a tiéd, és ez biztos. E bizonyosság elfogadása túláradó örömmel töltheti el jelenlegi utadat. Minél inkább belém fektetitek reményeteket, annál fényesebben fog ragyogni rátok szeretetem fénye, megvilágítva napjaitokat.

Én, a világegyetem teremtője, veled és érted vagyok. Mi többre lehet még szükséged? Ha ürességet érzel magadban, az azért van, mert nem kapcsolódtál hozzám elég mélyen. Bőséges életet kínálok neked; csak annyit kérek, hogy teljesen bízz bennem, és száműzd elmédből az aggodalmakat

Nem maguk a rossz események okoznak szorongást, hanem a velük kapcsolatos gondolatok. Az elméd belegabalyodik abba a végeláthatatlan törekvésbe, hogy irányítsd a helyzetet és alakítsd a kívánt eredményt. Eközben szem elől téveszted azt a tényt, hogy Én vagyok az életed ura.

A megoldás abban rejlik, hogy a problémáról a mindig jelenlévő jelenlétemre helyezed a hangsúlyt. Hagyjátok abba a törekvést és legyetek tanúi a csodáknak, amelyeket én fogok kibontakoztatni. Ne feledjétek, mindig mellettetek vagyok, és én vagyok a remény számotokra.

Írj egy ámen kommentet, ha hiszel Istenben.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn