Izgalmas, Megértő és Megbízható Lelki Társat Keresel? Válaszd Ezt a Csillagjegyet!

Ha van Halak csillagjegyű ismerősöd vagy barátod, tudod, hogy nem egy hétköznapi személyről van szó. Ha közelebbről megismered, rá fogsz jönni, hogy ő a legjobb ember akit csak ismersz!

A halak csillagjegy 10 legjellemzőbb tulajdonsága

1. Ő a 12-ik csillagjegy, ami azt jelenti, hogy az összes előtte álló csillagjegy tulajdonságaiból hordoz magában egy keveset. Nehezen tud kiigazodni az érzelmek viharában, képes akkor is nagyon elveszni a dolgokban, amikor csak apróságokról van szó. Hihetetlenül impulzív, de egyfolytában előre gondolkodik, mielőtt cselekedne.
2. Állandóan ki van éhezve az új dolgokra, egyfolytában valami új élményre vágyik, nem imádja a monotonitást. Az aktív, nyitott és határozott egyének társaságában érzi jól magát. Ha veszélyben érzi magát, hirtelen felindulásból képes az eddigi tervet maximálisan megváltoztatni.

3. Tele van szenvedéllyel és érzelmekkel, mindent tiszta szívvel csinál. Ha együttérzésre van szükséged, keress egy Halak csillagjegyű barátot.
4. Az álmodozás az egyik legfontosabb lételem számára. Könnyen el tud merülni a fantáziavilágában, és addig álmodozik a kitűzött célról, míg az valósággá válik.
5. Empatikus, könnyen bele tudja képzelni magát a többiek helyzetébe. Ennek csak annyi hátránya van, hogy alkalmanként kicsit elhanyagolja a saját életét. Ha ki akarod sírni magad valakinek a vállán, akkor a Halak mindig ott lesz.

6. Egyfolytában szüksége van egy kis egyedüllétre és magányra, hogy el tudjon mélyülni a gondolataiban. Így tud igazán feltöltekezni.
7. Felettébb barátságos, állandóan rengeteg ember van körülötte, és észre sem veszi, hogy mikor válik az ismerősből baráttá valaki. Azonban nem tud természetesen viselkedni azokkal, akik nem állnak hozzá túl közel.

8. Mindenkit elfogad olyannak, amilyen, képes arra, hogy észrevegye az emberekben a jót. Alapjában véve egyből a jót feltételezi mindenkiről, de nagy csalódásként éli meg, ha valakiről kiderül valami rossz.
9. Túlzottan érzékeny, a szavak által hihetetlenül meg lehet bántani, utána pedig hallgatásba burkolózva elemzi a dolgokat. Nagyon kell vigyázni, hogy mennyire vagyunk őszinték vele, hiszen pillanatok alatt fel tud borulni az egész világa.
10. Szüksége van mindig egy példaképre, aki alkalom adtán akár azt is megmondja, hogy mi a következő lépés. Alkalmanként nagyon határozatlan tud lenni, és nem képes arra, hogy egyedül hozzon komoly döntést.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn