Jellem Elemző Gyorsteszt! Te Mit Láttál a Képen?

Te mit láttál meg legelőször a képen?

A hattyút
A te bűbájod a rejtélyességedből fakad. Igyekszel is ezt az állapotot fenntartani, nem adod ki magad könnyen. Nem tolerálod az igazságtalanságot, és egyfolytában készen állsz arra, hogy megvédd az igazad. Tökéletesen irányítod az érzéseid. Nagyratörő terveid vannak, igyekszel a munkahelyeden egyre inkább magasabb pozícióba tornázni magad. Kapcsolataidra hihetetlenül igényes vagy, lelked független, nehéz téged,, betörni. ”

A kákát
Szeretsz kísérletezni, s mindent elkövetsz, hogy kísérleteid pozitív véget érjenek. Nem tudsz ellenállni az erőnek. Vonzódsz a lélekben erős emberekhez. Kifejező és szenvedélyes vagy. Egyfolytában megpróbálsz a reflektorfénybe kerülni. Hihetetlenül kedveled a kommunikációt rengeteg ismerőst gyűjtöttél az évek alatt magad köré. Természeted hihetetlenül büszke és öntudatos, de egyfolytában segítesz a bajba jutottakon. Egészen önzetlenül.

A lányt
Egyfolytában magabiztos vagy. Tökéletesen feltalálod magad minden helyzetben. Remekül tudsz összpontosítani, a kijelölt céljaidat egyfolytában eléred. Az idegenek számára a te személyes életed 7 pecsétes titok. Hihetetlenül igényes vagy a párkapcsolat terén, a társadat roppant körültekintéssel választod ki, s neki nagy követelményeknek kell megfelelnie. Nem vagy könnyű eset, nehéz dolog veled együtt élni.

gumicukor.cafeblog
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn