Jézus Üzenete Számodra: Erről Jobb Ha Tudsz

Ezúttal Jézus urunk személyes üzeneteit hoztam el Nektek. Válasszatok egy kártyát, s hallgassátok meg az útmutatást!

Ha szeretnél visszaüzenni neki, akkor segítségedre lehet a Jézus imája, hogy a kérésed meghallgattassék.

1. Az álmodból valóság lesz!
Csodás dolog, ha valakinek az álmai valóra válnak, s Te megkaptad az erőt és bátorságot, hogy mindent megtegyél annak érdekében, hogy valóssággá tedd vágyaidat. Így azok nem maradnak pusztán illúziók.
Itt az idő – állj neki, elemezd a helyzeted, tégy lépéseket önmagadért s az álmaidért! Nem kell lefutnod a maratont rögtön a legelső nap, elég, ha elkezdesz mozogni, s ezentúl minden nap megteszel pár lépést. A kulcs az, hogy nem állsz meg!
Vannak álmaid, s Te képes vagy azokat megvalósítani. Az Úr azt ígéri, ki mint vet, úgy arat…. a Te életed jó felé halad.

2. Az univerzum segít utadon!
Isten mozgatja a világegyetemet, s a dolgok szinte csodás, megmagyarázhatatlan módon mozgásba lendültek érted, s azért, hogy közelebb vigyenek Téged a céljaidhoz. Isten vezet téged, neked az a dolgod, hogy építsd s kövesd az álmaid, és higgy!

3. Csodás dolgok várnak Rád!
Valószínűleg sok kérdés kavarog mostanában a fejedben: mit tegyek, milyen döntést hozzak, merre induljak. Ezektől néha elveszted a türelmed s a hited, de jó, ha tudod: hamarosan minden a helyére kerül, minden a megfelelő időben fog történni. Minden helyzet valamilyen céllal van épp úgy, ahogy van. Te csak légy pozitív, ne veszítsd el a hited, meglátod, örömök várnak rád. Ha Isten látja, hogy nem veszítettél a hitedből és lendületedből, s megjutalmaz ezután.

4. Te a békét keresed, hamarosan megérkezik hozzád!
Minden céllal történik az életben, Neked az a dolgod, hogy tudd, Isten melletted sétál egyfolytában, s fogja a kezed. Ne veszíts a hitedből. Ha viharban találod is hirtelen magad, az nem jelenti azt, hogy mögötte nem vár rád napsütés.
Csukd be a szemed, lélegezz mélyeket.
A csodálatos dolgok hamarosan elérnek hozzád, Te csak tarts ki és tudd, minden tett egy nagy terv része, Isten ad hozzá békét, és segít utadon!

Áldott, szép napot Neked! Ha tetszett a bejegyzés, kérlek másokkal is oszd meg! Köszönöm!

kissemese
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn